Data publicării:

Percheziţii de amploare în patru judeţe

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
Poliţiştii argeşeni efectuează, miercuri, 20 de percheziţii domiciliare în patru judeţe, la persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt de carburant. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, descinderile au loc în Argeş, Dâmboviţa, Galaţi şi Teleorman, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel.

'Percheziţiile sunt efectuate într-un dosar penal instrumentat de Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş privind săvârşirea de infracţiuni de furt calificat, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul secţiilor regionale de poliţie transporturi Craiova şi Galaţi, precum şi din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Dâmboviţa. Din cercetări a reieşit că, în anul în curs, 19 bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 61 de ani, ar fi sustras motorină din locomotivele aparţinând unui operator privat de transporturi feroviare. Ulterior, cei în cauză ar fi valorificat carburantul la diverse persoane', se precizează în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, prejudiciul este în curs de stabilire. După finalizarea percheziţiilor, 19 persoane vor fi conduse la sediul IPJ Argeş pentru audieri şi dispunerea de măsuri legale. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor, iar la acţiune participă şi jandarmi din Argeş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel