Percheziție domiciliară la adresa lui Nuțu Cămătaru. Ce au găsit anchetatorii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Deaconescu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @travelarium
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @travelarium
La data de 19 septembrie 2024, în urma unei percheziții domiciliare efectuate în București - zona Ferentari, la adresa lui "Nuțu Cămătaru", au fost identificate mai multe animale/păsări sălbatice și exotice și exemplare canine cu urechile cupate, potrivit unor surse.

UPDATE:

Poliţiştii ilfoveni au găsit, joi, pe domeniul pe care se află casa interlopului Nuţu Cămătaru, mai multe exemplare de animale şi păsări exotice a căror deţinere de către persoane fizice este interzisă, în urma unor percheziţii privind furtul unui cal de rasă, potrivit unor surse judiciare, transmite Agerpres

"În cursul zilei de astăzi, 19 septembrie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în Sectorul 5 din Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de însuşirea bunului găsit, obiectul dosarului fiind reprezentat de un exemplar cabalin de rasă", informează IPJ Ilfov.

În cauză, a fost întocmit dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări de către poliţiştii Biroului de Protecţia Animalelor Ilfov.

Știrea inițială:

"La percheziție, nu s-a gasit calul, ce făcea obiectul dosarului penal de însușirea bunului găsit, în schimb s-au găsit mai multe animale sălbatice, două păsări răpitoare, 2 maimuțe, cămilă, cangur alb. Se verifică legalitatea deținerii.

Polițiștii se vor sesiza din oficiu cu privire la încălcarea legislației în domeniul protecției animalelor (Legea 205/2004) și în domeniul ariilor protejate (OUG 57/2007).

La fața locului a fost solicitată prezența unei echipe din cadrul Gărzii de Mediu - Comisariatul General și unui biolog din cadrul Societății Ornitologice Române", mai spun sursele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel