Percheziții la Teatrul Naţional din Timişoara. "Proștii sub clar de lună"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Perchezițiile DNA și DIICOT au ajuns la teatru într-un spectacol de zile mari.

"Spectacolul" zilnic, oferit de anchetele din justiţie, i-a inspirat pe actorii Teatrului Naţional din Timişoara, care au pus în scenă povestea devenită clasică, a unui politician corupt care ajunge să fie anchetat.

(w670)

Spectacolul, urmărit cu maximă atenţie de o sală plină, a rupt ropote de aplauze la încătuşarea personajului principal şi hohote de râs la celebrul gest cu degetul la nas.

Cine este personajul principal

Gogu Scarlat este un politician corupt, lipsit de scrupule, a cărui singură preocupare în viaţă sunt afacerile necurate şi banii. Este personajul piesei care a umplut sala Teatrului Naţional din Timişoara şi care a fost interpretat chiar de directorul teatrului.

(w670)Povestea lui Gogu întruchipează, de fapt, povestea tuturor politicienilor care fac, zilnic, obiectul unor anchete în justiție. Piesa "Proştii sub clar de lună", scrisă de Teodor Mazilu, în urmă cu peste 40 de ani, a fost practic adaptată realitaţii. Spectacolul s-a jucat cu casa închisă. Biletele s-au vândut în două zile după ce au fost scoase la vanzare, scrie Ziua de Vest.

Din distribuția spectacolului au făcut parte: Ion Rizea, Claudia Ieremia, Cristina Konig, Raul Bastean, Ana Maria Cojocaru, Romeo Ioan, Alina Chelba, Nicolae Pârvulescu, Flavius Retea, Ștefan Roman.

Sursa foto: Facebook Adrian Pîclișan / TNTm

VEZI ȘI: Sex pe scenă, în fața publicului, la Teatrul Metropolis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel