Peptidele și beneficiile lor în îngrijirea pielii. Cum ne ajută acestea să prevenim îmbătrânirea / video
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
În emisiunea Mi-Th influencer, de pe DC News și Spectacola, Mirela Vescan și Thea Haimovitz au vorbit despre peptide și cum ne ajută acestea să prevenim îmbătrânirea.

„Eu iubesc produsele cu peptide. Astăzi avem niște produse foarte bune cu peptide. Proteinele și peptidele sunt componente fundamentale în celulă și ele îndeplinesc funcții biologice importante. 

Acestea ajută celula să țină pielea, când vorbim despre textură. Mă ajută să înaintez în vârstă în așa fel încât efectul de îmbătrânire să fie unul natural, să nu fie unul cu aspect de cădere.

Îmbătrânirea trebuie să fie ceva grațios, natural, chiar dacă apelezi și la alte formule de a-ți opri un pic înaintarea în vârstă. Ceea ce tu obții trebuie să fie ceva natural, ca atunci când cineva te vede să observe că ceva frumos se întâmplă cu tine”, a spus Thea Haimovitz.

Acidul hialuronic - ce este și ce beneficii are pentru ten

„Îl avem în piele, dar la vârsta de 18 ani începem să-l pierdem. Este un proces lent care ușor se accelerează. Astfel, cu ajutorul acidului hialuronic vom pune la loc o componentă a pielii”, a precizat Mirela Vescan.

Cum funcționează proteinele și peptidele

„Proteina dă forma celulei și răspunde la semnalele care vin din mediul extracelular. Deci, proteina are rolul în celulă de a funcționa și a comunica cu mediul extracelular.

Peptidele joacă rol în reglarea activității celulei, adică peptida se ocupă de felul în care celula funcționează în interior, atunci când este în legătură cu alte molecule. 

Ele sunt asemănătoare. Ambele sunt aminoacizi. Lumea le cam încurcă rolurile, pentru că nu știe ce are de făcut, dar legăturile peptidice ajută celula să nu îmbătrânească. Reacția celulei este reglată de această peptidă. Cremele de peptide sunt echivalente botoxului. Peptidele sunt ca botoxul, nu neapărat că este botox în celulă, dar botoxul dă la o parte ridurile. Peptida îi aduce aminte celulei să reacționeze ca o celulă tânără, să șteargă ridurile. Tenul arată de parcă ai fi întinerit cu câțiva ani. Pielea capată o mobilitate care pare de neimaginat. Acesta este efectul peptidelor”, a declarat Thea Haimovitz în cadrul emisiunii Mi-Th influencer.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

VEZI ȘI: Cele mai populare tendințe din lumea beauty. Iată cum poți să obții un contur perfect al feței

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel