Pepene roșu la grătar, deliciul verii. Cum să-l prepari
Ai mâncat până acum pepene roșu la grătar?
Dacă până acum pepenele roșu se mânca cu brânză sau chiar cu pâine, o nouă idee vine să aducă un plus de savoare.
Cum se prepară
Ai nevoie de pepenele roșu și trei ingrediente simple: ulei de măsline, sare de mare și piper. Tai 8 felii de pepene roșu, le stropești cu ulei de măsline, le masezi bine pentru a distribui uleiul pe toată suprafața, pui pepenele pe grătarul încins timp de 5 minute. Momentul în care e gata, e acela când apar dungile pe pepenele roșu. După ce-l iei de pe grătar adaugi sare și piper, după gust.
Ulterior, îl poți pune în salată sau îl poți asezona cu iaurt.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Horoscop 7 mai: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are probleme cu banii. Ai mare grijă, zilele acestea!
- Gestul făcut de Regele Charles al III-lea față de România, chiar înainte de încoronare. Camelia Csiki: Asta mi s-a părut senzațional
- Alertă meteo de grindină, vijelii și averse torențiale. Zonele vizate
- Ofertă la un supermarket din România: Un leu - în loc de 50 de bani - pentru fiecare sticlă reciclată
- Azi începe Eurovision 2024. România nu participă, TVR nu transmite. Bine că avem mii de angajați, cu salarii mari, și audiență zero...
- Dobânzi calculate greșit la o bancă celebră: Românii, afectați! Elena Cristian: Dacă s-a întâmplat așa ceva... există o singură explicație
- BANCUL ZILEI: Secretul unei căsnicii lungi
- Eda Marcus, prezentatoare TVR, moment delicat: "Am fost scoasă de pe post pentru că eram prea drăguță"
- Klaus Iohannis, primit la Casa Albă de Joe Biden. Bogdan Chirieac: O întâlnire de consolare pentru președinte. A fost refuzat la greu
- Cum te pot îmbolnăvi sticlele de apă reutilizate. Medic: Se poate întâmpla dacă nu ai cu adevărat grijă