Pepe, dorit în juriu la un show de dans, alături de balerine consacrate!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
De când este la “Next Star”, Pepe este din ce în ce mai iubit și îndrăgit de copii. 

Așa se face că vedeta a fost cooptată, la cererea publicului, să facă parte din juriul celei de-a V-a ediții a unui concurs de dans, Bucharest Dance Awards, care  va avea loc între 20-21 octombrie 2018, la Palatul Național al Copiilor din București.

(oar_w460)

“Pepe va juriza atitudinea scenică a copiilor. Experiență lui în emisiune “Next Star” își spune cuvântul. În plus este foarte iubit de copii și l-am ales în urma unui sondaj pe care l-am făcut printre cursanții Show Dance Art. Înscrierile sunt deschide până pe 10 octombrie și estimăm că se vor înscrie în competiția Bucharest Dance Awards în jur de 2.000 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani”, ne-a mărturisit Alexandra Vasile, coregraf și directorul școlii de dans și balet Show Dance Art, care de altfel organizează și acest concurs de anvergură.  

(oar_w460)

“Vreau să îi descoperim pe cei mai buni”, spune Pepe, care va fi coleg de jurizare la concursul de dans alături de celebra balerină Monica Petrică, Piticu de la Simplu, Emil Rengle, dar și alte două balerine internaționale, precum Ada Gonzales (Spania) și Tamara Grimmer (Elveția).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel