Data publicării:

Pentru o ZODIE urmează o perioadă bună, însă trebuie să aibă mare grijă în unele zile din octombrie

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Pentru o zodie urmează o perioadă bună, însă trebuie să aibă mare grijă în unele zile, avertizează astrologul Daniela Simulescu.

„Sfârșitul săptămânii este foarte important pentru voi. Uitați lucruri, încurcați situații. Vreți să trimiteți un mesaj, dar îl trimiteți altcuiva, de exemplu. S-ar putea să fie confuzie. În rest, toată săptămâna reprezintă o perioadă bună din punct de vedere personal. Nu vă gândiți că o să trăiți ca în povești, nu, ci că pot apărea unele oportunități pentru a îndulci relația în care vă aflați, pentru a accepta adevărul. Aveți grijă la final de săptămână!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 

Horoscop 4-10 octombrie 2021. Daniela Simulescu, noi anunţuri, la DCNews și DCNewsTV, pentru toate zodiile:

Youtube video image

 

Lună Nouă în Balanță pe 6 octombrie 2021

 

Luna Nouă de pe 6 octombrie se va petrece lângă Marte și Mercur retrograd. Când te gândești la fenomenul de lună nouă, ți se pare că este vorba de noi începuturi. Doar că în acest caz, vom avea de-a face cu revizuiri în ceea ce privește relațiile noi sau cele mai vechi, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

 

Din 12 aprilie 2022, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea

„Din 12 aprilie, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea. Se va seta calea către mai multe lucruri. În primul rând, partea de dezinformare, dar şi o nevoie a oamenilor de a accesa zone mai spirituale, ezoterice, pentru că avem de-a face cu energia Peştilor. În toate direcţiile ne vom duce.

Vreau să atrag atenţia că tot ce înseamnă viciu va exploda. Dacă ai un viciu pe care nu l-ai tratat şi îl ignori în continuare, cu Jupiter-Neptun în Peşti, nu mai ai limită şi ajunge viciul să te controleze. Nu ne referim doar la alcool, de exemplu, ci şi la relaţii toxice sau alte lucruri care îţi fac rău.

Conjuncția Jupiter Neptun ţine cont şi de vindecare. Abia la anul s-ar putea să trecem peste ce înseamnă pandemie. Conjuncția este bună pe vindecare fizică şi emoţională, de aceea cred că la anul vor reieşi la suprafaţă toate problemele pe care le-am întâmpinat în 2020”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel