Pentru ce a votat Elena Udrea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
elena_udrea_vot
elena_udrea_vot

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea a votat, duminică, la Roman, ea fiind însoțită la secția de votare de mama sa, dar și de soțul său. După ce și-a exprimat dreptul electoral, candidatul ARD pentru Camera Deputaților în Colegiul 4, a explicat pe Facebook pentru ce a votat.

"Am votat! Am fost la vot însoţită de soţul meu, Dorin şi de mama mea. Alături de mine au mai fost şi dl. primar Leoreanu şi soţia sa, Loredana. Am votat cu speranţa ca drumul către democraţie şi Europa să fie ireversibil, cu dorinţa ca faptele să conteze şi să fim mai puţin sensibili la vorbe. Am votat pentru Roman, am votat să avem parte de dezvoltarea acestui oraş, pentru ca ziua de mâine să fie mai bună pentru Roman şi romaşcani", și-a explicat Elena Udrea pe pagina sa de socializare opțiunea la alegerile parlamentare.

De asemenea, candidatul ARD îi îndeamnă pe toți românii să meargă la vot și să aleagă candidații Alianței România Dreaptă: "Aş vrea să fac un apel către toţi românii: veniţi la vot! Nu îi lăsaţi pe alţii să decidă pentru voi, votaţi ARD ! Votati pentru fapte, nu pentru vorbe !".

Potrivit informațiilor Biroului Electoral Central, până la ora 10.00 4,52% dintre români își exprimase opțiunea la alegerile parlamentare, desfășurate duminică. Prezența la urne a românilor la acest scrutin legislativ este cu aproximativ 50% mai mică decât cea la alegerile locale, când, până la ora 10.00, la nivel național, votese 8,99% din electorat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel