Pentru Ben Affleck a fost prea mult, ca un tsunami. A plecat din luna de miere
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Instagram
foto Instagram
Ben Affleck se pare că a părăsit Parisul în timpul lunii de miere cu Jennifer Lopez. 

Starea lui Ben Affleck s-ar fi schimbat complet în timpul lunii de miere petrecută la Paris alături de frumoasa Jennifer Lopez. El ar fi trecut prin clipe răvășitoare. Căsătoria celor doi, din Las Vegas, face deliciul internațional al jurnaliștilor, în special al paparazzilor. ”Bennifer”, așa cum este numit cuplul, ține prima pagină a ziarelor internaționale. Să ne amintim că toată lumea vuit că a adormit Ben Affleck pe un vas de croazieră în timpul lunii de miere din Paris. 

Citește și: Femeile din viața lui Ben Affleck care i-au anulat și boicotat nunțile cu Jennifer Lopez

PageSix se pare că ar avea date exclusive cu privire la plecarea actorului din Paris, scrie OkMagazine. Acesta ar fi fost extrem de afectat de goana intruzivă a paparazzilor, care le-au fotografiat fiecare mișcare, stând la pândă în cele mai neobișnuite locuri. 

”El se enervează. A simțit luna de miere ca pe un tsunami”

Ceea ce pentru J Lo a devenit un stil de viață, o obișnuință, se pare că pentru soțul său este prea mult, ceea ce-l face să fie extrem de stresat: ”S-a ajuns la un alt nivel. Aproape un nivel de alertă Prințesa Diana” spune un apropiat sursei citate. 

Problema în ceea ce-i privește este și mai mare, pentru că prima lor relație a fost ruinată tocmai de prezența paparazzilor. În 2002, cuplul era la fel de hăituit și au fost nevoiți să-și amâne nunta din 2003. 

”Ben e obișnuit cu blitzurile, dar și-a simțit luna de miere ca pe un tsunami. Jen este de oțel și știe că nivelul său de celebritate vine la pachet cu acești fotografi. Dar el se enervează grozav din cauza asta” a mai spus sursa apropiată de cei doi. 

Știrea de astăzi îi arată pe cei doi plecând alături de copiii lor, din New York, în contextul în care Ben Affleck împlinește astăzi 50 de ani. Totodată, marți, ei sărbătoresc o lună de la căsătorie. A fost o lună plină pentru cei doi, care s-au căsătorit în 16 iulie. Au fost la Paris, în luna de miere, apoi în Italia, la Capri, pentru un concert caritabil. 

”Au avut dreptate când au spus: ”Tot ce ai nevoie este dragoste”

Nunta celor doi a avut loc în Las Vegas. ”Am reușit! Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare” a transmis vedeta. 

Nunta celor doi a avut loc la 17 ani după ce au anulat prima logodnă. Jennifer Lopez își va schimba numele în Jennifer Affleck. ”Au avut dreptate când au spus: ”Tot ce ai nevoie este dragoste””, a scris J Lo. ”Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată formată din cinci copii minunați și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare” a continuat ea. 

Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului Gigli în 2002 și s-au logodit în 2003, dar s-au despărțit în anul următor, dând vina pe ”atenția excesivă a presei”. Cu toate acestea, de când formează din nou un cuplu au postat în mod regulat fotografii și videoclipuri online cu vacanțe romantice și momente cu familiile lor - determinând fanii să porecleze cuplul Bennifer.

În perioada petrecută separat, Lopez a fost logodită de mai multe ori și, de asemenea, căsătorită cu cântărețul Marc Anthony din 2004 până în 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel