Urmărește emisiunea live
Pentagonul a publicat OFICIAL videoclipuri cu OZN-uri - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Trei videoclipuri în care apar obiecte zburătoare neindentificate au fost declasificate de către Pentagon. 

Pentagonul a publicat trei videoclipuri declasificate care arată că piloții Marinei SUA întâlnesc ceva ceea ce par a fi obiecte zburătoare neidentificate, scriu jurnaliștii de la The Guardian. 

Videoclipurile prezintă ”fenomene aeriene inexplicabile”.

Declarația Pentagonului 

Pentagonul a declarat că a publicat imaginea pentru a ”clarifica orice concepție greșită din partea publicului”, se arată într-un comunicat pe site-ul Departamentului Apărării.

”După o revizuire amănunțită, departamentul a stabilit că publicarea autorizată a acestor videoclipuri neclasificate nu dezvăluie nicio capacitate sau sisteme sensibile și nu afectează nicio investigație ulterioară a incursiunilor aeriene militare prin fenomene aeriene neidentificate", se arată în comunicat.

Obiecte ”neindentificate”

Videoclipurile au ”circulat în domeniul public după publicări neautorizate în 2007 și 2017”, se arată în declarație, adăugând că ”fenomenele aeriene observate în videoclipuri rămân caracterizate drept ”neidentificate””.

Cele trei videoclipuri arată ce au văzut piloții în timpul zborurilor de antrenament în 2004 și 2015. Două dintre videoclipuri au fost publicate de New York Times în 2017. Celălalt videoclip a fost lansat de grupul To Stars Academy, Arts, media și organizație de științe private.

Vezi imaginile aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel