Pensionară lăsată de ambulanță în casa greșită, în Marea Britanie
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 18 apr, 19:38
Imagine de fsHH de la Pixabay
O pensionară de 89 de ani din Marea Britanie a fost dusă la casa greșită de echipajul de ambulanță și lăsată acolo câteva ore. 

Elizabeth Mahoney, în vârstă de 89 de ani, urma să se întoarcă acasă după ce a luptat cu Covid-19 timp de 10 săptămâni, la spitalul din Pontypool, Țara Galilor de Sud, scrie Daily Star

Îngrijorată după ce a așteptat-o acasă câteva ore bune, nora ei a contactat spitalul. În cele din urmă, personalul medical l-a informat pe fiul femeii, Brian Mahoney, că „a existat o problemă”, întrucât ea a fost lăsată la o distanță de peste opt mile de casa în care locuia.

„Ei și-au cerut scuze și mi-au spus că sunt în drum să o ia înapoi.”, a spus bărbatul.

Brian crede că mama lui ar fi fost încurcată cu o altă pacientă cu demență, care se întorcea acasă în acea zi.

Totuși, nu-și explică cum familia din cealaltă casă nu și-a dat seama că Elizabeth nu era ruda pe care o așteptau și crede că mama sa era prea „înspăimântată și confuză” ca să spună că se află în casa greșită.

„Am întrebat-o pe mama ce își amintește. Ea a spus că știa că nu se află în propria ei casă și, când a intrat, a încercat să le spună celor de pe ambulanță că aceasta nu era casa ei.”, a mai adăugat Brian Mahoney.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro