Peking Express. Antena 1, mega-show, unul dintre cele mai puternice la nivel internațional
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Antena 1 anunță că a achiziționat licența unui format de emisiune TV. Este vorba despre unul dintre cele mai puternice show-uri tv de aventură produse la nivel internațional. 

Formatul "Peking Express” trimite 7 cupluri de vedete într-o călătorie epică, prin Asia, în încercarea de a-și depăși limitele și de a câștiga marele premiu de 30.000 de Euro.

Fiecare echipă trebuie să se descurce cu un singur dolar pe zi, așa că depinde exclusiv de calitățile și de abilitățile lor cum reușesc să parcurga trasee lungi, unde reușesc să se cazeze sau să găseasca adăpost peste noapte și ce reușesc să mănânce.

(w670)

Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite să îl parcurgă în această aventură.

Întreaga acțiune are loc în diverse sate sau orașe ale acestor țări, nu există un spațiu delimitat în care concurentii să fie nevoiti să participe la niște probe.

[citeste si]

Fiecare cuplu trebuie să-și găsească singur transport. Au de parcurs mii de kilometri. 

Cursa nu este doar extrem de dificilă, ci și contra-cronometru. 

"Peking Express" a fost prima oară difuzat în anul 2004. De atunci și până în prezent au fost realizate 40 de sezoane difuzate în peste 15 țări și au fost puse la dispoziția participanților 10 rute diferite. 

(w670)

Aventura "Peking Express" va începe la Antena 1 în primăvara anului viitor. Show-ul este produs de echipa coordonată de Mona Segall și Robert Lionte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel