Pedeliștii se poartă cu profesorul Funeriu ca niște măgari. Rușine, loazelor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
val-valcu
val-valcu

De Ce nu au voie  pedeliștii să-l schimbe pe Daniel Funeriu? Răspunsul nu e complicat, îl poate înțelege chiar și copilul fără creier (mă refer la cel din New York, nu la cel din Cluj). Trebuie totuși insistat cu parlamentari gen Oajdea, sau, mai nou, gen Dan-Radu Zătreanu, tot de la PDL, care se fac că nu pricep nimic din ce scrie pe tablă.  Atenție, cei din fundul clasei!

Guvernarea Boc se va prezenta în fața electoratului cu câteva realizări, printre care, la loc de cinste, va figura reforma Învățământului. Aceasta a intrat deja în conștiința publicului drept Legea Funeriu.  Dacă îl dai afară pe un ministru, înseamnă că e prost. La fel și legea făcută de acel ministru prost. Și atunci, dacă nu vrei să îți dai singur cu bormașina o gaură în ciorap, înainte să-l scoți, trebuie să păstrezi, mort-copt, profesorul respectiv în guvern.

Inițiativa de a-l demite pe Daniel Funeriu este nu doar imbecilă, ci și imorală. Ce am observat la domnul Zătreanu, de pildă, care își face deseori reclamă pe un site care transmite comunicate de presă? Că, până acum, a evitat asocierea numelui său cu cel al partidului. Parlamentarul Dan-Radu Zătreanu a dus pensionarii la teatru, a făcut, a dres etc se spune în acele comunicate. De, omul e ales uninominal și nu vrea ca imaginea lui să fie asociată cu greutățile guvernării. Atunci nu e rușinos ca, din senin, să te poziționezi ca pedelist de frunte, când ataci guvernul pe care, de fapt, l-ai susținut moțiune de moțiune? ”Dacă Funeriu nu are timp să fie ministru, să plece!” decretează deputatul, profitând că disciplinatul ministru s-a dus unde îl trimisese șeful PDL, Emil Boc, în loc să vină la întâlnirea lui Boc cu Zătreanu, privind salariile profesorilor. Repet, până la acest gest de lașitate și oportunism Zătreanu evita să precizeze în comunicat ce partid l-a trimis în Parlament. Acum scrie negru pe alb, în comunicat: ”Deputatul Dan-Radu Zatreanu, vicelider al grupului parlamentar al PDL, a cerut din nou ca ministrul invatamantului, Daniel Funeriu, sa demisioneze”.

Unde îți este recunoștința, Zătrene, pentru marele dascăl care te-a făcut om al Puterii, în loc să te lase să putrezești în Opoziție? Nu știu cât au contribuit alde Zătreanu sau Oajdea la alegerea lui Traian Băsescu, dar dl. Funeriu a pus osul și a intervenit la greu, asigurând alegerea celui care a adus la guvernare PDL, a doua oară. Funeriu a demonstrat că viteza pumnului prezidențial împărțită la radical cos (alfa) este egală cu 70.000 de voturi, în turul doi, nu loazele care nu știu că se spune ministrul Educației, nu al învățământului, cu î mic.

 Citește și ”Odă lui Oajdea”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel