Pe sistemul „cine o are mai mare?“ s-a creat harta mărimii sânilor şi penisului în lume. Care este media în România?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Așa cum bărbații se duelează între ei în legătură cu dotările pe care le au, și între femei există orgolii cu privire la mărimea sânilor. Dacă în cadrul unor astfel de discuții se strecurau și exagerări, acum prima harta mărimii sânilor şi penisului în lume, ne lămurește cu privire la dotările noastre.

Conform site-ului targetmap.com, preluat de Mediafax, cei mai dotaţi sunt bărbaţii din Congo, cu o medie de 17, 93 cm. Aceştia sunt urmaţi de bărbaţii din Ecuador, cu 17,77 cm, şi de cei din Ghana, cu 17.31cm. Pe harta mărimii penisului, ţările cu cei mai dotaţi bărbaţi sunt marcate cu verde, iar cele cu cei mai puţin dotaţi bărbaţi, cu roşu.

În Europa, francezii au o medie de 16,01 cm, iar italienii o medie de 15, 74 cm. Ungurii au o medie de 16,51 cm, în timp ce în România e de numai 12, 73 cm, ceea ce ne clasează pe locul 99 în lume. Şi bulgarii ne întrec, cu o medie de 15, 02 cm.

Pe harta mărimii sânilor conduc Rusia şi ţările nordice, cum ar fi Norvegia, Suedia şi Finlanda, unde se poartă cupe mai mari decât D. Aceste ţări sunt urmate de Statele Unite ale Americii, dar şi state vecine cu noi, cum ar fi Bulgaria sau Ungaria, unde majoritatea femeilor poartă cupa D.

Ţările în care trăiesc femeile cu cei mai mari sâni sunt marcate pe hartă cu roşu, iar cele în care trăiesc femeile cu cei mai mici sâni, cu verde.

România intră în categoria "cupa C", adică în rând cu Franţa, Marea Britanie, Polonia sau Ucraina, pe locul 35 în lume.

Femeile cu cei mai mici sâni sunt cele din China, Mongolia şi zona Africii Centrale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel