Urmărește emisiunea live
Pe cine vrea să vadă Laura Vicol în Guvern și ”expresia preferată” în coaliție / VIDEO
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Facebook - Laura Vicol
Facebook - Laura Vicol
Ar susține PSD un Guvern minoritar PNL? Care era „expresia preferată” în cadrul coaliției? Răspunsuri vin de la Laura Vicol, deputat PSD.

Laura Vicol, întrebată în cadrul unui interviu la DCNewsTV, dacă PSD ar dori să susțină un Guvern minoritar PNL, a răspuns astfel: „Eu, cu siguranță, îmi doresc un Guvern de oameni competenți pe care să-i intereseze România și cum trăiesc românii. Vă spun sincer ca om, nu ca politician, nu ca parlamentar, mi-aș fi dorit să văd oameni care să vină cu lucruri bune pentru cei care nu pot să facă. De aceea ești pus parlamentar: să ocrotești. Nu poți să ocrotești oamenii decât prin legi bune pentru ei. Am traversat și încă traversăm o perioadă foarte urâtă. S-au închis multe societăți comerciale, economia este la pământ, uitați-vă la prețurile care explodează. Oamenii o duc rău, foarte rău!”, a spus Laura Vicol.

„Dacă ar fi să-i număr pe degetele de la o mână, sunt oameni în toate partidele cărora le pasă de români, dar nu au putere să facă nimic, nu sunt lăsați!”, a mai zis Laura Vicol.

De asemenea, a spus că „multă vreme de acum înainte” îl vede pe Florin Cîțu în funcția de premier al României. 

Expresia preferată în cadrul coaliției

„Ați observat care era, în coaliție, expresia preferată? Vom analiza. Vom face. Vom nu știu ce. Lumea s-a săturat de vom! Lumea s-a săturat de vorbe! Românii vor fapte!”, a mai spus Laura Vicol. 

Pentru ieșirea din criza politică, Laura Vicol a spus că sunt soluții, „dar să înceapă să le pună în aplicare”. „Sunt soluții și pe partea de agricultură, infrastructură”, a punctat Laura Vicol. 

Interviul cu Laura Vicol de la DCNewsTV:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel