Pe cine a scos pe scenă Coldplay la Glastonbury, după controversa cu Babasha la București / FOTO
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Concertul Coldplay din Glastonbury a fost unul cu totul special.

Concertul Coldplay din Glastonbury a fost unul cu totul special, titrează presa britanică, la două săptămâni după controversatul „moment Babasha” de la București.

Potrivit BBC, show-ul organizat de celebra trupă internațională a avut participanți de gală, printre care Tom Cruise, Gillian Anderson și Simon Pegg, care au văzut concertul de pe o platformă specială. Michael J. Fox s-a alăturat și el pentru a cânta la chitară pe ritmul piesei „Fix You”.

Dua Lipa a susținut și ea un spectacol cu o seară înainte, iar principiul a fost același: Nu poți veni la Glastonbury cu programul obișnuit, trebuie să fie ceva special.

Cântărețul Chris Martin și-a propus să ajungă la fiecare membru al publicului, așa că fiecare invitat a avut o brățară luminoasă, au fost artificii la fiecare cinci minute, iar numărul participanților s-ar fi ridicat la 100.000.

Cine a cântat pe scenă

Dacă la București, Martin l-a scos în fața românilor pe manelistul Babasha, iar reacția publicului a fost de genul „una caldă, alta rece”, la Glastonbury lista cu invitați speciali a fost mai lungă.

2. -imagine fara descriere- (pe-cine-a-scos-pe-scena-coldplay-la-glastonbury--dupa-invitatia-lui-babasha-la-bucuresti-little-simz-agerpres_49277600.jpg)

Little Simz. Foto: Agerpres

Au urcat pe scenă cântăreața spaniolă-americană Victoria Canal, rapperița Little Simz, artista Laura Mvula, dar și Elyanna, o interpretă cu origini palestiniene-chiliene.

3. -imagine fara descriere- (laura-mvula-foto-facebook-ilustrativ_20089000.jpg)

Laura Mvula. Foto: Pagina de artist, Facebook 

După Coldplay, britanicii o mai așteaptă la Glastonbury pe americanca SZA, care va avea o misiune grea să egaleze show-ul făcut de trupa de rock-alternativ care a încântat și Bucureștiul două nopți la rând.

4. -imagine fara descriere- (cantareata-elyanna-palestina-chile-coldplay-ilustrativ_18888800.jpg)

Elyanna. Foto: United Arabic Music

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel