Pe ce se duce salariul ministrului Economiei: Două cheltuieli majore. În ce investește Florin Spătaru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto gov.ro
foto gov.ro
Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a dat din casă. 

Florin Spătaru, ministru al Economiei, a vorbit, în interviul acordat D`Economic News, cu Alex Vlădescu, despre cheltuielile și investițiile personale. Oficialul a spus că nu-și cumpără foarte multe haine - ”nu foarte multe și nu foarte des, pentru că salariul pe care-l am nu este atât de mare”. Ministrul a continuat prin a afirma că ”plata utilităților și asigurarea cheltuielilor celor doi copii sunt cheltuielile majore pe care le am”. 

Cât despre investiții, Florin Spătaru a dezvăluit că urmează să investească în obligațiuni la o bancă. În ceea ce privește programul său, ministrul Economiei spune că acesta depășește 10 ore zilnic, cel mai târziu ajungând la minister la ora 08:15: ”Venind din industria privată, sunt obișnuit să încep programul de dimineață. În general, am foarte multe întâlniri cu ambasade, cu companii, cu asociații profesionale, dar avem și întâlniri cu alte entități cu care Ministerul Economiei interacționează, avem analize făcute cu echipe din cadrul Ministerului și, de asemenea, participăm la evenimente pentru că e foarte important ca mediul de afaceri, dar și mediul social să înțeleagă rolul Ministerului Economiei și ce proiecte derulăm. Mă duc în județe, mă întâlnesc cu companii, cu mediul de afaceri, pentru a le răspunde la întrebări și a prelua din sugestiile pe care le au”. 

După rotativa guvernamentală, Florin Spătaru a spus că va rămâne tot ministru al Economiei. ”Economia este ceea ce-mi place cel mai mult” a afirmat Spătaru. 

Citește și: EXCLUSIV  Greșeala pe care o fac românii când iau salariul, primul lucru pe care-l plătesc. Adrian Asoltanie, sfat de economisire: Fă prima dată ceea ce lași la urmă! Iată despre ce e vorba

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel