Pe 10 septembrie, Marte va retrograda. Astea-s zodiile cele mai afectate!
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Pe 10 septembrie, Marte, planeta acțiunii, va retrograda.

Dar aceasta se află deja de câteva zile la gradul 27, de unde își va începe retrogradarea. Cu alte cuvinte, este staționară. Această fază este una specială deoarece amplifică energia planetei într-un mod neașteptat și dramatic, pe alocuri. Chiar dacă stă pe loc, influența sa se va resimți în primul rând într-un mod inconștient.

Marte reprezintă acțiunea, energia, motivația. Semnul Berbecului este cel al vitezei, al începutului, al forței, al noului. Deci până pe 10 septembrie, tendința noastră va fi una de a ne implica în proiecte noi fără să ne gândim mult. Curajul pe care îl vom avea va fi definitoriu. Pe de altă parte, vom simți și o presiune constantă că trebuie să facem ceva. Dacă vom iniția proiecte, nu ne vom da seama de ceea ce facem.

Dar Marte staționar ne bătătorește calea, adică nu vom mai sta să ne gândim de mii de ori înainte de a porni. Mai ales dacă am așteptat luni sau ani de zile să trecem la treabă. Cu alte cuvinte, vom fi precum niște bebeluși care fac primii pași, dar care încă nu își dau seama de ceea ce fac.

Vă recomand să lăsați frica deoparte, să trageți aer în piept și să îndrăzniți mai mult. După 10 septembrie, vor apărea întârzieri, frustrări și destule regrete.

Cei mai impactați vor fi cei cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel