PDL susține că a rezolvat problema cabinetelor medicale în București
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cabinet
cabinet

Situația incertă în care se aflau cabinetele medicilor specialiști a ajuns la un final fericit, fiind rezolvată astăzi de către PDL în ședința Consiliului General al Primăriei București. Iată ce susține partidul de guvernământ într-un comunicat:

Susținător al profesiilor liberare, PDL a fost tot timpul de acord cu faptul că medicii trebuie să aibă propriile lor cabinete. În ciuda faptului că ar fi trebuit să inteleleaga cel mai bine care sunt nevoile doctorilor în particular și ale sistemului medical în general, Sorin Oprescu a omis, încă o dată, să treacă acest proiect pe lista ordinară a ședinței de astăzi (28 septembrie) a CG.

După ce s-a întâlnit cu reprezentanții medicilor în această săptămâna și a înțeles încă o data care le sunt problemele, Elena Udrea, în calitate de președinte al PDL București - majoritar în CG al Primăriei Capitalei, a deblocat situația, impund acest proiect pe ordinea de zi, pe lista suplimentară, la punctul 3.

În acest mod „simplu”, subiectul i-a atras atenția și Primarului General. În cele din urmă, medicii își vor putea cumpăra cabinetele pentru care acum plătesc chirii și multe alte taxe. Acest proces va avea efecte pozitive în sistemul medical din București. Multe dintre problemele pacienților se vor putea rezolva în cabinete, degrevând și eliberând astfel spitalele de cazurile mai puțin grave.

Nu este pentru prima dată când probleme importante ale Capitalei nu își găsesc locul printre subiectele preferate ale edilului șef, care nu uită niciodată să arate cu degetul înspre Consiliul General. Cu toate acestea, primarul Sorin Oprescu a beneficiat în cei 3 ani de mandat de până acum de toată deschiderea și sprijinul CG, iar dovadă stau proiectele majore realizate în București, toate inițiative ale PDL, se arată în comunicatul PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel