Urmărește emisiunea live
PDL: Sorin Oprescu îşi bate joc de banii bucureştenilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
fantana-unirii
fantana-unirii

PDL îl acuză pe Sorin Oprescu că ”își bate joc de banii bucureștenilor”, susținând că primarul a avut o inițiativă de reabilitare a mai multor fântâni din București cu un cost total de 14 milioane de euro.

"Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, pare să fi pierdut măsura: a iniţiat un proiect de hotărâre pentru reabilitarea mai multor fântâni arteziene din Capitală, costul total pentru bugetul Primăriei ridicându-se la 14 milioane de euro. PDL Bucureşti respinge cu hotărâre această iniţiativă a lui Sorin Oprescu, pe care o consideră dovada cea mai clară a faptului că primarul general îşi bate joc de banii bucureştenilor", se arată în comunicatul de presă.

”În pragul iernii, în condiţiile în care nu există contracte pentru asigurarea serviciilor de salubritate, în condiţiile în care datoriile RADET depăşesc 220 de milioane de euro şi penalităţile către ELCEN sar de 250 de milioane de euro, în condiţiile în care Consiliul General a decis să subvenţioneze căldura pentru bucureşteni şi în acest an, dorinţa lui Sorin Oprescu de a reabilita fântânile arteziene din Piaţa Unirii şi Parcul Tineretului cu 14 milioane de euro reprezintă o mostră de iresponsabilitate crasă şi de maximă lipsă de respect faţă de cetăţenii Bucureştiului.”, se mai arată în comunicat.

Reprezentanții PDL spun că vor vota împotriva propunerii.

”Reprezentanţii PDL din Consiliul General al Municipiului Bucureşti vor vota împotriva acestor aşa-zise investiţii propuse de Primarul General al Capitalei, aşa cum au mai făcut-o o dată pe parcursul acestui an. PDL Bucureşti îi aduce aminte lui Sorin Oprescu, în caz că a uitat, că CGMB a respins deja o dată prin vot reabilitarea fântânilor şi crede că nu există niciun temei pentru care votul să se reia.”

Citește și: Primăria Municipiului București: Sorin Oprescu nu a inițiat un proiect privind reabilitarea fântânilor arteziene

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel