PDL îi dă șah lui Oprescu cu blonda de la Administrația Străzilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
alina roman
alina roman

PDL încearcă să-l acuze pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, despre suspiciunile care planează asupra legalității contractelor încheiate de către directoarea de la Administrația Străzilor Capitalei, Alina Roman, și regii asfaltului.

Motivul pentru care  PDL încearcă să-l discrediteze pe Oprescu este foarte simplu. Actualul primar general se află, totuși, în topul preferințelor alegătorilor pentru un nou mandat de primar general, iar pănă la alegeri nu mai este mult timp. Legătura dintre Alina Roman și Opescu este aceea că acualul director al Administrației Străzilor a fost confirmat în funcție de Sorin Oprescu, după ce PDL a pus problema ca Alina Roman să aleagă între postul de la Primăria Generală și cel de vicepreședinte al Biroului Permanent al Organizatiei PD-L Sector 1. Și asta pentru ca PDL să se delimiteze de Oprescu încă de la începutul mandatului.

Se pare că Alina Roman, cunoscută drept "blonda de la Străzi",  a ales postul din administrația locală, astfel că toate contractele ce vizează Admistrația Străzilor au trecut pe sub măna ei. În acest moment, Consiliul Concurenței a demarat o investigație referitoare la o posibilă înţelegere între 11 companii pentru participarea cu oferte trucate la licitaţiile organizate de Primăria Capitalei prin Administraţia Străzilor pentru atribuirea unor contracte cadru de asfaltare şi plombare a gropilor şi bordurilor din Bucureşti.

De asemenea, presa a relatat că directoarea de la Administratia Străzilor achita lunar rate bancare și de leasing de circa 1. 500 de euro, cu mult peste veniturile din declarația acesteia de avere.

Citește și:

“Tun” de 350.000 de euro la Administraţia Străzilor, pentru consultanţă

Consiliul Concurenței îi suspectează pe regii asfaltului de licitații trucate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel