PDL Dâmbovița, alergic la Negoiță: ”Vă bateți joc de noi. Nu suntem handicapați”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
liviu-negoita2
liviu-negoita2

Numirea lui Liviu Negoiță la conducerea filialei PDL Dâmbovița i-a revoltat pe primarii pedeliști ai județului, care îl trimit pe omul lui Vasile Blaga înapoi la București. Ei condamnă înlocuirea lui Florin Popescu și spun că Negoiță a fost adus pentru a promova politica pumnului în gură.

Înregistrări obținute de România TV arată cum a fost primit Negoiță în prima ședință a BPJ Dâmboviția, unde a anunțat înlocuirea lui Florin Popescu și dizolvarea filialei:

Adriean Budoiu (primar Fieni): Noi ce părere credeţi că avem despre dumneavoastră, care aţi luat zero, repet, zero la alegerile parlamentare? O părere foarte proastă avem! Nu aveţi rezultate. Şi veniţi să vă bateţi joc aici de noi.

 Petre Dinu (primar Glodeni): Veniţi aici, nu ştiţi ce am făcut. Politica pumnului în gură, asta faceţi. Nu ne cunoaşteţi şi nu ne impuneţi! Aţi dat afară, l-aţi dat pe Florin Popescu, de ce l-aţi dat pe Budoiu? Vii dumneata aici, nu ne cunoşti şi ne bagi pumnul în gură. Mergeţi la Bucureşti acolo, că acolo vă stă bine!

 Teodora Anghelescu (primar Bezdead): Hai, sus ancora!

 Florin Teodorescu (primar Crevedia): Aici ne conducem singuri, că nu suntem nişte handicapaţi.

 Adriean Budoiu: Alegeri putem să facem şi noi la Dâmboviţa, fără bucureşteni, că nu suntem proşti, nu suntem oi, ne-aţi făcut deja proşti.

 Teodora Anghelescu: Oricum suntem ca gonacii lui Ţiriac, cam asta suntem, primarii... Când au nevoie, vin la primari

 Petre Dinu: Suntem votaci, nu gonaci!

 Liviu Negoiţă a intervenit pentru a explica deciziile de dizolvare a filialei și de înlocuire a lui Florin Popescu, un susținător al Elenei Udrea.

 Liviu Negoiţă: Poţi să ai toate rezultatele din toată lumea asta, puteai să fii cea mai tare organizaţie din ţară, atâta timp cât refuzi comunicarea cu partidul pe legea partidelor, pe statut, cu Biroul Permanent Naţional ales, nu e în regulă, mai trebuie să-ţi iei steag şi imn şi eşti independent.

 După ce și-au strigat nemulțumirea zeci de minute, primarii au părăsit ședința.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel