Paznicii dintr-un mall din București au călcat în picioare un tânăr livrator pentru că și-a lăsat bicicleta neregulamentar. ”Norocul meu a fost un băiat care a filmat totul”
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto captură video Observator
foto captură video Observator
Imagini șocante au ajuns în atenția publică. Trei agenți de pază au sărit să-l bată pe un tânăr livrator pentru că și-a lăsat bicicleta, pentru câteva minute, într-un loc nepermis. 

Un tânăr, în vârstă de 19 ani, care încearcă să obțină un venit ca livrator, a fost efectiv călcat în picioare pentru că și-a lăsat bicicleta în lateralul intrării dintr-un mall. El le-a spus oamenilor de la pază că se întoarce repede, se grăbește să ia comanda dintr-o locație aflată chiar la intrare, dar agenții civili de la paza mall-ului s-au decis să-l lovească și să-l târască într-o cameră ferită de ochii clienților și de supraveghere. 

Au încercat să-l bage într-o cameră fără supraveghere

A fost călcat în picioare de trei persoane de la paza mall-ului și târât în spate, într-o cameră fără supraveghere. Dar oamenii din mall au văzut incidentul, un tânăr a filmat totul și a deschis ușa, iar o femeie a intervenit: ”Ce a făcut, dom`le, a furat?”, ”Aoleu, ia uite ce i-a făcut” a spus femeia când l-a văzut pe tânăr. Tocmai ce reușise să scape din avalanșa de lovituri, dezbrăcat și cu urme vizibile de violență. 

”Am încercat să iau comanda, să-mi văd de treabă, ei se puseseră în fața mea, eu i-am ocolit, vorbeam cu doamna de la casă și m-au ridicat” spune tânărul. 

”Norocul meu a fost un băiat care trecea pe acolo și a filmat totul”

”M-au târât, m-au strâns de cămașă, au încercat să mă ducă într-o cameră, în spate, unde vă dați seama ce s-ar fi întâmplat, nu sunt nici camere... Pe drum, li s-a mai alăturat încă un bodyguard.” a continuat el, spunând și că ”norocul meu a fost un băiat care trecea pe acolo și a filmat incidentul, el împingea de ușă, îi tot întreba de ce fac asta.” 

”Ce a făcut mă, a furat? Bă, a furat, ce a făcut?” a întrebat cel care filma, împingând de ușa pe care a fost târât tânărul de 19 ani. Martorii au fost șocați de scenă și au sunat la 112. ”I-au luat ghiozdanul, au dat cu picioarele în el, au alergat după el, după care au început să-l agreseze” a spus o martoră. 

De asemenea, martorii au spus că tânărul a fost bătut agenții de pază ai Serviciului de Intervenții Civile, adică de angajații care patrulează în centrele comerciale fără uniformă, transmite Observator. Șeful lor a spus că nu știe despre ce e vorba și fix atunci i s-a stârnit curiozitatea. 

Băiatul a depus plângere la poliție. 

Vezi video aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel