Pavel Bartoș în tinerețe, ROMÂNII AU TALENT 2021. Sara Smighelschi, roast de senzație despre Andra, Florin Călinescu și alte vedete / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Pavel Bartoș în tinerețe, ROMÂNII AU TALENT 2021. Sara Smighelschi, roast de senzație despre Andra, Florin Călinescu și alte vedete / VIDEO / Captură Facebook Românii au talent
Pavel Bartoș în tinerețe, ROMÂNII AU TALENT 2021. Sara Smighelschi, roast de senzație despre Andra, Florin Călinescu și alte vedete / VIDEO / Captură Facebook Românii au talent
Vineri seară, la „Românii au talent”, nimeni nu a scăpat de roast-ul Sarei Smighelschi, în vârstă de zece ani.

Vineri, 5 februarie, Sara i-a făcut pe jurații „Românii au talent” să râdă în hohote.

Sara este din Piatra Neamț și, de la vârsta de șase ani, a început să facă teatru. Tatăl ei e polițist, iar mama, casnică. Are o soră mai mare, în vârstă de 16 ani. 

Fetița este pasionată de roast. Spune că, printr-o glumă, poți să spui adevărul în față. La început, îi era teamă să zică ceva de rău, dar după aceea și-a dat seama că este doar un text și oamenii trebuie să aprecieze umorul. 

Sara spune că are mulți prieteni. Face și canto și este pasionată de pictură și dans, însă cel mai mult îi place stand-up comedy. 

Câteva dintre glumele de pe scena „Românii au talent” 

Numele meu este Sara și nu mă bucur deloc să fiu aici. Mă simt ca Mihai Petre. Simt nevoia să plec cât mai repede. 

Și pe domnul Floooorin Călinescu. De ce vă strigau așa când începea emisiunea? Să fie siguri că auziți? Mi-a spus mama că ați participat la alegeri. Ați vrut să fiți primar. Nu mă pricep eu prea bine la politică, dar, la ce procent ați avut, nu cred că vă ajungea nici să fiți văr primar. 

Voi credeți că găinile fac piele de Andra?

Despre Pavel nu am ce să zic de rău. Am văzut poze cu el din tinerețe. Cred că din momentul ăsta nu mai am ce să adaug ca să-l rănească mai tare. 

VIDEO cu momentul Sarei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel