Păunescu a spus-o. Streinu-Cercel, PRIMUL care a văzut ideea vaccinului românesc: "A fost EXTREM de cinstit. Ne-a spus că..."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Prof. dr. Virgil Păunescu a vorbit despre vaccinul românesc anti-COVID-19, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC MEDICAL. 

Prof. dr. Virgil Păunescu a vorbit la Academia de Sănătate despre proiectul cercetătorilor de la Timișoara pentru vaccinul împotriva COVID-19. 

"După ce am publicat primul articol despre proiectul nostru (n.r. vaccinul anti-COVID), am zis: "poate ne-a scăpat nouă ceva. Hai să ne consultăm și cu colegii noștri de breaslă". Și primul căruia i-am trimis metodologia să o vadă a fost colegul nostru, prof. Streinu - Cercel. Cel care a fost extrem de cinstit cu noi și ne-a spus că nu înțelege nimic din ce propunem, că are încredere în discernământul nostru, că ne știm de 30 de ani și că ne urează succes.

Dar el nu poate să citească acum 1.000 de pagini de imunologie tumorală ca să înțeleagă de unde am venit noi", a declarat Virgil Păunescu, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC MEDICAL

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel