Paulo Gustavo, actor brazilian, a decedat la 42 de ani de COVID-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Paulo Gustavo
Facebook - Paulo Gustavo
Actorul brazilian Paulo Gustavo a murit la 42 de ani de COVID-19. 

Actorul şi umoristul brazilian Paulo Gustavo, unul dintre artiştii cei mai populari din ţară, a murit marţi la 42 de ani, răpus de COVID-19, boală cu care s-a luptat aproape două luni într-un spital din Rio de Janeiro, a confirmat reprezentantul său de presă, citat de EFE și Agerpres. 

Protagonist trilogiei de succes "My Mom Is a Character" (Minha Mae é Uma Peça) era internat din 13 martie la Hospital Copa Star din Rio de Janeiro şi de atunci sănătatea lui a avut suişuri şi coborâşuri, care au determinat intubarea sa la terapie intensivă (UCI). Duminica trecută, popularul umorist a suferit o embolie pulmonară, iar marţi medicii au informat că starea lui este "ireversibilă". Deşi avea încă semne vitale, acestea s-au stins câteva ore mai târziu.

Paulo Gustavo Amaral Monteiro de Barros s-a născut la Niteroi, în zona metropolitană Rio de Janeiro, la 30 octombrie 1978, iar cariera sa a avut o ascensiune fulgerătoare care a început în teatru. Prima piesă în care a jucat a fost "O surto", unde a interpretat pentru prima oară în travesti personajul care avea să-l facă celebru, "Dońa Hermínia", inspirându-se din propria mamă.

„Mama mea este o figură” - de la monolog la trilogie



Începând cu 2006, el şi-a lansat propriul spectacol, monologul "Minha Mae é Uma Peça" (Mama mea este o figură) care a avut un succes uriaş. Paulo Gustavo a decis până la urmă să ecranizeze piesa şi să o adapteze într-o trilogie pentru marele ecran.

Înainte de acest personaj el a jucat în telenovele şi programe de umor pentru televiziune, unde a reuşit să obţină propriul program intitulat "220 Volts" şi difuzat de canalul cu plată Multishow între 2011 şi 2016. Prima sa apariţie pe marile ecrane a fost în 2009, în comedia "Diva", în regia lui José Alvarenga Junior.

Însă marele succes a venit în 2013, când a lansat prima parte a trilogiei, "My Mom Is a Character", care va avea alte două continuări şi care îl vor plasa pe Paulo Gustavo printre cei mai populari actori din Brazilia. În 2016, a fost lansată partea a doua la "Minha Mae é Uma Peça".

Cea de-a treia parte a ajuns pe marile ecrane, în decembrie 2019, cu trei luni înainte de izbucnirea pandemiei în Brazilia.

Noul coronavirus a provocat peste 410.000 de decese în Brazilia şi a îmbolnăvit de COVID-19 aproximativ 15 milioane de persoane, potrivit Ministerului Sănătăţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel