Paula Seling s-a retras din juriul X-Factor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Cel de-al doilea sezon al show-ului de la Antena 1, X-Factor, este în pregătire. Startul la preselecții a fost dat, însă echipa de jurizare încă nu a fost dată publicității, în condițiile în care Paula Seling a încheiat contractul de colaborare cu Antena 1.

Întrebat dacă este adevărată informația, potrivit căreia Paula Seling nu mai face parte din juriul „X-Factor”, soțul cântăreței, Radu Bucura, a confirmat pentru Click!.

“Da, Paula nu mai face parte din show-ul «X-Factor». S-a terminat contractul cu Antena 1 şi nu a mai fost cazul să-l prelungim, deoarece Paula este implicată în alte proiecte”, a declarat soţul Paulei Seling.

Potrivit sursei citate, scaunul rămas liber la masa juraților prin plecarea Paulei Seling, va fi preluat, cel mai probabil, de către Delia Matache, solista impresionând echipa managerială de la Intact, prin prestația avută la show-ul "Te cunosc de undeva", difuzat de același post de televiziune.

Deocamdată, informația nu a fost confirmată nici de oficialii postului de televiziune și nici de către solista, aflată momentan în Istambul, pentru filmarea unui nou videoclip.

Cât despre ceilalți membrii ai echipei de la X-Factor, informațiile sunt la fel de ambigue, deoarece nu se știe cu exactitate cine vine și cine pleacă în echipa show-ului de la postul din Băneasa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel