Paula Rad, de la ROMÂNII AU TALENT, o dă la întors în scandalul cu Opera Cluj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Paula Rad, concurenta care a uimit juriul de la ROMÂNII AU TALENT 2017, a spus că a mers la audiții la Opera Națională din Cluj în 2014, dar a fost refuzată. 

Între timp, după declarația făcută vineri, Paula Rad și-a nuanțat ideea spunând că, de fapt, a fost o audiție neoficială.

"Regret isteria creata in jurul cazului meu, vreau sa mentionez ca nu m-am prezentat la nici o auditie oficiala la Opera Nationala din Cluj sau in fata domnului Florin Estefan, a fost o auditie neoficiala in fata unui dirijor al institutiei. Vreau sa se clarifice lucrurile pentru ca nu vreau sa fie nici o problema din cauza mea. Multumesc de intelegere", a transmis Paula Rad.

[citeste si]

"Eu nu am nimic cu Opera și nici cu managerul Operei, Florin Estefan. Ultima data cand am fost la auditie, nu era oficiala, m-a ascultat un dirijor a fost asta anul trecut nu mai stiu exact luna. Va rog din suflet, chiar nu am nimic cu nimeni, eu voiam sa fiu macar colaborator, ceva sa fac cu cariera mea, sa fiu in randul muzicienilor. Într-adevar mi s-a spus sa astept, dar am nevoie de un job sa pot sa-mi castig cat de cat existenta. Multumesc", le-a mai scris Paula Rad fanilor care i-au cerut să spună unde a dat probe.

Conducerea Operei Naționale Române din Cluj-Napoca a transmis că tânăra de 28 de ani nu a fost niciodată la o audiție, dar și că vocea ei nu este atât de specială pe cât au lăsat jurații de la ROMÂNII AU TALENT să se înțeleagă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel