Data actualizării:
Data publicării:

Paul Surugiu - Fuego, interviu de suflet, în preajma sărbătorilor: „Nu-mi imaginam pe vremea aia că voi deveni, prin cântecele mele, un brand al Crăciunului”

Autor: Darius Muresan | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Paul Surugiu-Fuego
Sursa foto: Facebook Paul Surugiu-Fuego
Paul Surugiu a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre cum îl găsește anul acesta perioada Crăciunului, dar și despre cum era această sărbătoare, în copilărie. 

SPECTACOLA: Cum te găsește această perioadă, când mai e atât de puțin până la Sărbătorile de Iarnă?

Paul Surugiu: "Sunt în turneu național. Am pornit pe 4 decembrie și vom termina pe 29 decembrie. E o perioadă plină, avem concerte în fiecare zi. Mi-aș dori să mă pot tripla, ca să ajung în toate locurile în care oamenii vor să vină la sala de spectacol și să asculte colindele mele, dar nu pot. Sunt puțin obosit, surmenat, dar mă încarc cu energia publicului care vine la concerte. În fiecare seară trăiesc emoții de nedescris, mai ales că ajung în locuri în care n-am fost deja de trei ani. Mai apoi, pe plan personal, sufletul meu e liniștit, pentru că mi-am îndeplinit parte din visele și din țintele acestui an. Sunt și puțin nostalgic, pentru că îmi este dor de...". Vezi continuarea interviului pe Spectacola!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel