Paul Sorvino, starul din "Goodfellas", a încetat din viață
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 26 iul 2022, 07:47
WhatsApp
Paul Sorvino
Paul Sorvino
Paul Sorvino a murit din cauze naturale, la vârsta de 83 de ani, având-o alături pe soția sa Dee Dee.

Sorvino era cunoscut mai ales pentru rolul său (Paul Cicero) din filmul polițist regizat de Martin Scorsese - Goodfellas. În 1995, l-a interpretat pe Henry Kissinger în filmul lui Oliver Stone "Nixon".

"Inimile noastre sunt frânte, nu va mai exista niciodată un alt Paul Sorvino, el a fost dragostea vieții mele și unul dintre cei mai mari interpreți care au onorat vreodată ecranul și scena", se arată într-o declarație publicată de Roger Neal, publicistul lui Sorvino, în numele soției sale.

"Tatăl meu, marele Paul Sorvino, a murit", a scris pe Twitter fiica sa, Mira Sorvino, care a câștigat un Oscar în 1996 pentru "Afrodita blestemată", de Woody Allen.

"Inima mea este sfâșiată, o viață plină de iubire, bucurie și înțelepciune alături de el a luat sfârșit", a deplâns ea.

Sorvino a participat la Academia Americană de Muzică și Dramatică și s-a gândit să devină cântăreț de operă înainte de a-și face debutul pe Broadway la mijlocul anilor 1960.

"Cei mai mulți oameni cred că sunt fie un gangster, fie un polițist sau ceva de genul acesta, dar de fapt sunt sculptor, pictor, scriitor (...), dar se pare că am un talent pentru a juca acest tip de roluri", a declarat în 2014 într-un interviu acordat Orlando Weekly.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?