Paul Lambrino, dat în JUDECATĂ de propria soție. Prințesa Lia CERE custodia fiului lor. Lovitură pentru Prințul fugit din România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Prințesa Lia l-a dat în judecată pe Prințul Paul, pentru custodia fiului lor.

Prințesa Lia vrea să obțină custodia fiului său cu Prințul Paul. Ea l-a dat în judecată pe soțul său, pentru a putea pleca cu băiatul ei din țară.

Prințesa Lia ar dori să plece cu fiul ei, Carol Ferdinand, din România pentru a perioadă de timp, probabil din cauza problemelor finaciare cu care se confruntă. Dat fiind faptul că cel mic este minor, Prințesa Lia are nevoie fie de acordul tatălui, fie de custodia completă.

Potrivit spynews.ro, Prințesa Lia a decis să apeleze la a doua variantă și l-a chemat în instanță pe Prințul Paul.

Prințesa Lia și fiul ei, Carol Ferdinand, au fost evacuați din vila de lux din București, deoarece nu ar mai fi plătit ratele bancare, după ce Prințul Paul a fost condamnat definitiv de instanță și a fugit din țară. Vila de lux în care locuiau se află în Centrul Vechi, însă se spune că banca ar fi vândut deja locuința și că Prințesa Lia și micul prinț Carol Ferdinand s-ar fi stabilit acum un hotel de patru stele din nordul Capitalei.

Soția lui Paul Lambrino: Nu a fugit din ţară. Se consideră victima unui proces politic

Aceasta a spus că nu ştie unde de află soţul ei, fiind de negăsit după ce a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul Ferma Băneasa.

"Paul este şi s-a considerat nevinovat. Vom folosi toate căile legale care ne stau la dispoziţie pentru a demonstra acest lucru. Prinţul Paul al României se consideră victima unui proces politic. E inadmisibil ca drepturile lui să nu fie recunoscute nici acum. El nu a fugit din ţară în urma condamnării, ci a plecat în Portugalia, unde a deschis un proces de succesiune", a spus prinţesa Lia, într-un interviu pentru Antena 3, la finalul anului 2020.

Paul Lambrino a ajuns pe lista persoanelor urmărite de poliție

Paul Lambrino a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare, în dosarul Ferma Băneasa, și a fost pus pe lista persoanelor urmărite de Poliția Română, după ce a fost căutat acasă pentru aplicarea mandatului de arestare și nu a fost găsit. Surse din anchetă arată că acesta ar fi plecat în Portugalia și este încă de negăsit.

Fotografia și detaliile despre Paul Philippe al României, cetățean român, născut în Franța, au fost postate pe pagina persoanelor urmărite de Poliția Română, pentru că nu s-a putut pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru trafic de influență, luare și dare de mită.

În anul 2019, instanţa a decis, în cazul lui Paul al României, confiscarea specială a sumei de 4.000.000 de euro.

Val Vâlcu a spus cum ar trebui să se numească Paul Lambrino

Jurnalistul Val Vâlcu a făcut o remarcă legată de Paul Lambrino, aşa zis "Paul de România", cel care a fugit din ţara al cărei nume şi l-a pus pentru a scăpa de închisoare. 

"Ar trebui să se numească 'Paul FUGE de România' şi nu Paul de România", a subliniat, în direct la România TV, Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel