Patru ZODII susținute de Marte în Scorpion până-n 13 decembrie. Putere și PRIMUL PAS spre visuri mărețe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ pixabay/ Marte susține unele zodii, vești bune până în 13 decembrie
foto ilustrativ pixabay/ Marte susține unele zodii, vești bune până în 13 decembrie
Marte a ieșit din Balanță și va tranzita semnul Scorpionului în perioada 30 octombrie 2021 - 13 decembrie 2021. Semnul nu vine tocmai cu vești bune pentru toate zodiile. Dacă pentru unii va scoate la suprafață frustrarea și neputința, pentru alții va scoate la iveală puterea. 

Marte se simte perfect în semnul Scorpionului, îi va plăcea să facă strategii și să planifice. Și dacă ne mai uităm și că îl reprezintă pe Ares, zeul războiului, putem spune că fericiți sunt aceia pentru care acest semn vine cu vești bune. Marte în Scorpion este precum un soldat care planifică tot ce-și propune și nu se lasă până nu obține ce-și dorește. Orice durere sau orice traumă, cu Marte în Scorpion devine o armă! Pentru cei mai puțin fericiți în perioada acestui tranzit, crizele personale îi va obliga să se transforme, să-și conștientizeze limitările și frustrările și să treacă într-o nouă etapă a vieții lor. 

”Vom trece prin diverse crize personale care ne vor obliga să ne transformăm. Vom percepe totul într-un mod radical alb-negru. Vom dezvolta obsesii care ne vor hrăni, vom căuta situații riscante, vom adulmeca secretele, nu ne vom dezvălui planurile, vom căuta intensitate în absolut orice, îi vom motiva pe alții, vom avea tendințe manipulatoare, și vom fi stimulați de pericol. Însă, un lucru este destul de clar: Marte în Scorpion ne va ajuta să ne regăsim puterea interioară. În vremurile actuale, chiar avem nevoie să renaștem din propria cenușă, să ne regenerăm, să folosim suferința din jurul nostru și să o transformăm într-un combustibil.” scrie astrosens.ro

Sunt și zodii pentru care Marte în Scorpion nu vine cu vești tocmai proaste. Fecioara va găsi putere prin cuvinte, iar orice persoană care o va contrazice îi va face un mare bine! Pe de altă parte, pentru Balanțe a venit momentul să se pună pe primul loc. Simpla prezență a Scorpionilor îi va motiva pe cei din jur. Pentru Capricorni, acum e primul pas spre viitor, după cum mai arată sursa citată: 

Fecioară

Vei găsi putere prin intermediul cuvintelor. Nimeni nu va putea susține o prezentare într-un mod convingător așa ca tine. De asemenea, orice persoană care te va contrazice îți va face un mare bine. Pentru că îți vei descoperi adevărate abilități de orator.

Balanță

Marte va tranzita casa a doua, a finanțelor și resurselor. În primul rând, ego-ul tău va fi tot timpul la vedere. Va trebui să te pui pe primul loc și să nu mai aștepți validarea de la ceilalți. Ușor de zis, mai greu de făcut. Cheltuielile îți vor da senzația de putere.

Scorpion

Vei deborda de pasiune și intensitate. Simpla ta prezență îi va motiva pe cei din jur. Unii vor fi atrași instantaneu de tine, alții se vor teme. Astrele îți recomandă să profiți de acest tranzit pentru că îți aduce mult curaj, ambiție și energie nemăsurată.

Capricorn

Marte te va invita să îți faci o listă cu obiective îndrăznețe. Și să faci primul pas în realizarea lor. Te vei implica în multe activități de grup. Și vei descoperi cât de competitiv poți fi. Vor fi destule clipe în care vei fi obligat să găsești un echilibru între nevoile tale și ale celorlalți.

Vezi aici influențele lui Marte în Scorpion pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel