Patru zodii care scapă de ghinion în 2023
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 27 sep 2022, 15:36
WhatsApp
Patru zodii scapă de ghinion în 2023/ foto pixabay ilustrativ
Patru zodii scapă de ghinion în 2023/ foto pixabay ilustrativ
Patru zodii vor fi eliberate în 2023. Se anunță un an bun pentru ele. 

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești cu privire la cum se va desfășura anul 2023 din perspectivă astrologică. Acest an se pare că va aduce o eliberare pentru câteva zodii. 

Astrologul Daniela Simulescu punctează felul în care debutează anul, mișcările planetei acțiunii, Marte, cum anume ne va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus de vara viitoare. Să nu uităm nici de Saturn, care cu siguranță va muta anumite sfere de influență în viețile noastre, ale tuturor. 

Patru Zodii vor scăpa de ghinion în 2023!

Taur/ Ascendent în Taur în 2023

Conjuncția Venus-Pluto te poate împinge către evenimente radicale, încă din primele zile ale noului an. Vei fi preocupat de următorul pas în permanență. Poate alegi să pleci sau să te întorci în țară, să te muți sau să pleci într-o călătorie, la propriu și la figurat, pentru dezvoltarea personală. Marte va în casa banilor până pe 25 martie, timp suficient să dai din coate pentru a găsi resursele necesare. Nu este cazul să te plângi de cheltuielile din primele trei luni ale anului. Însă vestea bună este că Saturn va ieși din casa carierei pe 7 martie. Ce înseamnă asta? Că vei deveni mai relaxat, că relația cu șefii se va îmbunătăți și că nu vei mai fi supus la multiple teste. Și cum Saturn se va muta în casa planurilor, vei primi îngăduirea astrelor de a-ți face strategii pentru viitorul apropiat, în propriul ritm. Primăvara va aduce și o curățenie în ceea ce privește anturajul tău. Unii prieteni nu vor mai fi la fel de disponibili, iar pe alții îi vei îndepărta pentru că vei descoperi că nu sunt autentici. De fapt, capeți o doză suplimentară de maturitate și începi să fii atent la oamenii cu care te înconjori. Dar vestea cea mare este intrarea lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul tău începând cu 16 mai. Din această zi și până la finalul lui 2023, viața ta se poate schimba cum nu te-ai fi gândit vreodată. Vor fi multe oportunități în drumul tău, dar știi care va fi marele câștig? Că vei face schimbări în mod conștient. Fără frica de a pierde confortul. Jupiter aduce expansiune, creștere și credință. Depinde doar de tine în ce domeniu al vieții tale vei alege să le implici. Toate ca toate, dar să discutăm puțin despre sănătate. Nu ar strica să te ocupi de prevenție. Atât pentru tine, cât și pentru ceilalți. Și bineînțeles trebuie să îți menționez că lui Jupiter îi place să îți ușureze viața.

Leu/ Ascendent în Leu

Nu pot să încep acest articol fără a le spune nativilor Leu că, în 2023, vor scăpa, în sfârșit, de blocajele în zona relațională. Saturn va ieși de tot din casa a șaptea. Cu siguranță, din 2020 încoace, au tras multe ponoase, au trecut prin multe teste, au acceptat realitatea. Au tot așteptat să se întâmple ceva, să apară cineva sau să ajungă la altar cu persoana iubită. Să ne înțelegem: unii au avut parte de oficializare sau relații serioase în ultimii ani, dar alții au avut parte doar de amânări peste amânări. Plus singurătate. Am vești bune și pentru cei cuplați, spune astrologul Daniela Simulescu, partenerii lor vor avea de asemenea mai multe șanse în zona socio-profesională. Și cum Venus, planeta iubirii, va retrograda în Leu, veți primi carismă, magnetism și un nivel crescut de atractivitate. Atenție doar la perioada 23 iulie - 4 septembrie! Aici puteți avea un exces de zel destul de dăunător. Pluto va face și el o vizită în casa relațiilor, între 23 martie și 11 iunie. Acest tranzit te face să vrei altceva de la un posibil partener...

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?