Patru ZODII, afectate grav de Luna Plină: Ai grijă pe 24 iulie! Ăsta e adevărul, te chinuie!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a vorbit despre Luna Plină în Vărsător.

"Pe 24 iulie, undeva la ora 5:37 dimineața, se întâmplă Luna Plină în Vărsător.

Pe Luna Nouă se întâmplă lucruri, stăm să medităm, să ne punem intenții, oamenii mai fac ritualuri... Deci Luna Plină, ce avem? Avem opoziție între Soare și Lună, la 180 de grade. De fiecare dată când vorbim de un asemenea aspect îi facem astrograma, e ca și cum pe 24 iulie se naște un copil.

În primă fază, vreau să vă atrag atenția că această Lună Plină va activa foarte mult hărțile celor care au marcaj fix. Ce înseamnă asta? Te știi că ești Taur, Leu, Scorpion sau Vărsător. Te știi că ai planete personale în cele 4 zodii, sau unghiuri, sau noduri... deci dacă ai în astrogramă aceste aspecte și mai ales în primele grade, pentru că Luna Plină se întâmplă la un grad. Deci dacă ai, vei fi printre cei care vor simți cu adevărat această Lună Plină.

Luna Plină vine de obicei cu evenimente, vine cu întâlniri, cu ruperi, cu despărțiri sau o reschimbare, o reevaluare, o testare, o negociere dură. Deci cei care vă știți cu marcaj fix, mare grijă în jurul zilei de 24 iulie.

Astrograma momentului are un ascendent în Rac, iar Luna Plină se află în casa a 7-a, unde-l avem pe Saturn. Ăsta este un moment propice să acceptați adevărul din relația în care vă aflați. Vărsătorul vorbește în primul rând despre adevăr, trecând peste revoluție, rebeliune, trecând peste asta, Vărsătorul vorbește despre adevărul suprem, ăla pe care nu ai cum să-l calci în picioare, n-ai cum să-l dai sub preș. Detașarea supremă! Ăsta e adevărul!

Grijă mare la relații

Pentru că Luna Plină se petrece în casa a 7-a, soarele e în casa întâi, Mercur în casa a 12-a și oarecum într-o opoziție cu Pluto, înseamnă că putem descoperi lucruri sau le-am descoperit, dar în sfârșit le acceptăm. Legate de noi și partener, legate de noi și oamenii cu care lucrăm. Aș putea spune că Luna Plină de această dată vorbește totuși mai mult despre relație.

Eu m-aș uita foarte mult la relația pe care o am, la cea de cuplu în primul rând și vă atrag atenția. M-aș uita la adevărul din relația respectivă, fie că e o relație asumată, fie că e neasumată, fie că e oficială, fie că e una ascunsă, fie că e o relație în care s-au făcut promisiuni, fie că este una în care au fost promisiuni și oamenii nu s-au ținut de ele. E acel exemplu în care vi se spune câteodată: Promit că o să divorțez! Despre asta e vorba cu Mercur în casa a 12-a. Trebuie să vină un moment ca ăsta în care să vedem adevărul: asta suntem, asta avem, asta ne dorim. Păi ca să ne dorim asta nu trebuie să mai stăm în aceeași lălăială. Asta e valabil indiferent de vârstă, de orientarea sexuală, de experiența relațională, de cât de lungă e relația, Luna Plină în Vărsător poate să fie un moment în care zici: M-am trezit la realitate, ăsta e adevărul! Nu că nu e bun, nu că e rău, dar ăsta e adevărul în care stau!

Mai e ceva... Pluto este foarte aproape de casa 7. Casa 7 este casa relațiilor. Când Pluto e foarte aproape, trimite niște mesaje subtile, inconștiente și te chinuie, te zvârcolești în adâncul tău, nu înțelegi când și cum se întâmplă.

Este una dintre acele Luni Pline care pe moment nu-mi place deloc, dar pe de altă parte, ne arată adevărul", spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel