Patru persoane, reținute pentru vânzarea de etnobotanice în Reșița. Percheziții în această dimineață
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Polițiștii din Caraș-Severin au descins în această dimineață la mai multe persoane bănuite de trafic cu etnobotanice. 

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Caraș-Severin, au efectuat cinci percheziții domiciliare, în municipiul Reșița, la persoane bănuite de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv. 

Din verificări a reieșit că, în cursul anului 2020, 6 persoane, 4 bărbați și 2 femei, s-ar fi ocupat cu distribuirea de etnobotanice către diferiți consumatori din Reșița.

Persoane arestate preventiv

Față de patru dintre acestea, a fost dispusă măsura arestării preventive, pentru aceleași fapte, persoanele reluându-și activitatea infracțională după expirarea măsurii.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate diferite cantități de fragmente de natură vegetală, substanță sub forma de pulbere și doze pregătite pentru distribuție.

La ce prețuri erau vândute substanțele 

Substanțele psihoactive ar fi fost achiziționate din Timișoara, ulterior fiind prelucrate și vândute în doze de 0,5 grame, pentru sume cuprinse între 30 și 50 de lei pentru o doză.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiuni au participat polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel