Patru cazuri Covid-19 la revenirea în bănci, în Sectorul 4. Un profesor și trei elevi, infectați
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 11 feb, 12:17
Școala nr. 190 din Sectorul 4 a înregistrat un caz printre elevii de școală primară, de la redeschiderea de pe 8 februarie
În Sectorul 4 al Capitalei au fost raportate trei cazuri de infectare cu coronavirus la elevi și un caz de infectare în rândul profesorilor.

Informațiile au fost oferite de Primăria Sectorului 4, care confirmă că cele patru cazuri au apărut în patru școli diferite din unitatea administrativă. Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Violeta Boerescu, a spus la Digi 24 că toate procedurile de dezinfecție au fost respectate și că clasele celor trei elevi de școală primară infectați vor avea cursuri suspendate timp de 2 săptămâni.

„În Sectorul 4 au fost înregistrate trei cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul elevilor din următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială nr. 190 – un elev care învață în clasa a IV-a; Școala Gimnazială nr. 113 – un elev care învață în clasa I; Școala Gimnazială nr. 79. – un elev care învață în clasa a III-a”, a transmis Primăria. Cazul profesorului infectat a apărut la Școala Gimnazială nr.129.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro