Patru bărbați și o femeie, arestați în cazul răpirii câinilor lui Lady Gaga
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Instagram Lady Gaga
Sursă foto: Instagram Lady Gaga
Cinci persoane au fost arestate de polițiști în cazul răpirii câinilor lui Lady Gaga.

Cinci persoane au fost arestate în urma răpirii a doi buldogi francezi ce aparțineau cântăreței Lady Gaga, potrivit BBC. Reținerile vin după ce în luna februarie, Ryan Fischer, persoana angajată să plimbe câinii artistei, a fost atacat pe stradă, moment în care cei doi buldogi, Koji şi Gustav, au fost furați. Bărbatul a fost împușcat și a ajuns în stare gravă la spital.Între timp,  el a fost externat.

Momentul în care câinii lui Lady Gaga au fost furați a fost surprins de camerele de supraveghere,iar  poliţia din Los Angeles a  pornit pe urmele făptașilor. James Jackson, Jaylin White şi Lafayette Whaley - cu vârste de 18, 19 şi 27 de ani - au fost acuzaţi de tentativă de omor şi jaf. Pentru complicitate, au fost acuzaţi Harold White (în vârstă de 40 de ani), tatăl lui Jaylin White, şi Jennifer McBride, în vârstă de 50 de ani.

Nu ar fi știut a cui sunt câinii

Jennifer McBride a returnat câinii poliţiei, la două zile după furt, după ce Lady Gaga a oferit 500.000 de dolari pentru înapoierea patrupezilor. 

"Detectivii au reușit să stabilească că McBride a avut o relație cu Harold White",  se arată într-un comunicat de presă al poliției din Los Angeles.

Toți cei patru bărbați acuzați erau „membri documentați ai unei bande”, se spune în comunicat, fără a da detalii. Potrivit oamenilor legii, este posibil ca atacatorii să nu fi știut că Fischer lucra pentru Lady Gaga atunci când l-au atacat, însă dovezile arată că ştiau „marea valoare a rasei de câini”, ceea ce a motivat jaful.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel