Urmărește emisiunea live
Patru autocamioane și o mașină, accident grav pe DN 65. Trafic blocat total
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Traficul rutier a fost blocat în această dimineață pe Drumul Național 65, în județul Olt, în urma unui carambol cu mai multe autocamioane. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că patru autocamioane și un autoturism au fost implicate într-o coliziune față-spate pe DN 65 Craiova – Slatina, la kilometrul 31, în afara orașului Balș, județul Olt.

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Mai multe echipaje medicale și de descarcerare s-au deplasat imediat la fața locului pentru acordarea primului ajutor. 

Circulația este întreruptă pentru efectuarea cercetărilor și desfășurarea intervenției de acordare de îngrijiri medicale victimelor. Se estimează reluarea traficului în 30 minute.

Polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală și continuă investigațiile în urma acestui accident. 

Accident rutier în municipiul Piatra Neamț

Prin apel la 112, în jurul orei 08:42,  pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe strada Izvoare din municipiul Piatra-Neamț.

În accidentul rutier a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În autoturism se afla doar conducătoarea autoturismului (femeie de 35 de ani).

Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la un echipaj de la SAJ, refuzând transportul la spital.  Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și vor repune autoturismul pe roți.

Ultimele 24 de ore au fost solicitante pentru pompierii din întreaga țară!

Stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor, descarcerare, deblocare sau salvare persoane și animale din medii ostile vieții reprezintă doar câteva exemple dintre cele 1.632 de misiuni desfășurate de salvatori, în ultimele 24 de ore.

La nivel național, 1.302 de persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD, cele mai multe situații fiind înregistrate în zona București-Ilfov (331 cazuri), urmată de județele Timiș (62), Sibiu (49 cazuri) și Cluj (48 cazuri).

Totodată, dintre cele 130 de incendii la care au intervenit pompierii ieri, 101 au fost arderi necontrolate la miriști, vegetație uscată și gunoi, fiind afectată o suprafață de aproximativ 600 ha.

În afara acestor situații, echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină în 14 cazuri, pentru extragerea victimelor din autoturismele implicate în accidente rutiere.

O misiune, care s-a soldat cu pierderea a două vieți, a avut loc în județul Constanța, pe raza localității Ovidiu, unde pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier, produs între două autoturisme. În urma evenimentul au fost implicate patru persoane. În pofida tuturor eforturilor depuse de salvatori, o femeie în vârstă de 36 ani și un copil de 11 ani au decedat, iar în urma acordării asistenței medicale, o altă persoană a fost transportată la spital.

De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost transmise 16 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, astfel: 13 mesaje privind prezența animalelor sălbatice (urși), în județele: Argeș (3), Bacău (1), Brașov (3), Bistrița Năsăud (1), Harghita (4) și Mureș (1); 1 mesaj privind incidența de răspândire a SARS-CoV-2 în județul Satu Mare; 1 mesaj privind fenomenele meteorologice periculoase, în județul Alba; 1 mesaj pentru informarea populației privind producerea unui incendiu la groapa de gunoi, cu degajări de fum, în localitatea Sighișoara, județul Mureș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel