Patru alimente pentru o inimă sănătoasă. Include-le în dieta ta
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Patru alimente pentru o inimă sănătoasă. Include-le în dieta ta. Sursa foto: freepik.com
Patru alimente pentru o inimă sănătoasă. Include-le în dieta ta. Sursa foto: freepik.com
În ritmul alert al vieții și al condițiilor de stres constant, este important să-ți susții corpul și, mai ales, activitatea inimii. 

Patru alimente sunt recomande să fie incluse în dietă în combinație cu activitatea fizică și somn bun.

Medicii te sfătuiesc să adaugi anumite produse în dietă, deoarece ele ajută la funcționarea coordonată a sistemului cardiovascular. Astăzi vom vorbi despre alimentele sănătoase pentru inimă.

Nuci. Acest produs conține o combinație puternică de fibre, proteine ​​și grăsimi, dar și toți cei nouă aminoacizi esențiali. Nucile sunt bogate în grăsimi mononesaturate și polinesaturate, care pot susține sănătatea inimii.

Ceaiul Masala cu condimente, o băutură indiană autentică. Rețeta este simplă și fantastic de bună

Fasole. Fasolea, care poate fi consumată ca garnitură sau ca parte a unei mese principale, conține multe fibre. Fibrele sunt bune pentru controlul greutății și sănătatea intestinului. În plus, fibrele din fasole reduc cantitatea de colesterol care intră în sânge.

Produse din cereale integrale. Făina de ovăz, orezul brun și alte alimente conțin substanțe nutritive benefice precum magneziu, antioxidanți și acid folic. Acidul folic ajută la metabolism și poate preveni accidentul vascular cerebral și bolile de inimă.

Alimentele care pot înlocui cacao în deserturi și băuturi: utilizări și beneficii

Ciocolata neagră. Combină ciocolata neagră cu un iaurt grecesc sau cu migdale pentru o gustare delicioasă și bogată în fibre. Este mai bine dacă este ciocolată neagră are un conținut de cacao de 85%, pentru a obține mai multe fibre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel