Patronul lui Kayseri, PEDEAPSĂ pentru arbitrul care i-a mâncat meciul cu Galata
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
sumudica
sumudica
Șumudică a reacționat nervos după meciul retur cu Galatasaray, pierdut cu scorul de 3-1 pe teren propriu. Acesta s-a plâns de arbitraj imediat după meciul cu Galata. 

Nici reacția președintelui lui Kayserispor, Erol Bedir nu a întârziat să apară. Acesta cere o pedeapsă aspră pentru arbitrul care a validat golul din off-side al celor de la Galatasaray. 

„Chiar și un copil de 7-8 ani a văzut că primul gol a fost din off-side. Cum va fi arbitrul pedepsit? Îi vor da două-trei săptămâni de odihnă”, a declarat Erol Bedir, potrivit sozcu.com.tr.

Cum a comentat Șumudică

„La noi, fiecare atac era cartonaș galben, la ei nu se dădea nimic. Nu se poate așa ceva, nu e posibil, un off-side de un metru. Ce să mai jucăm? Nu s-a făcut nicio greșeală în favoarea noastră. Noi mereu am câștigat pe teren, uitați-vă la reluări ce offside a fost! Cum nu a văzut? E cel mai bun arbitru din Turcia. Vreau să mă respecte! Atâta tot, toată țara a văzut ce s-a întâmplat în seara asta", a declarat Șumudică după meci la interviul pentru BeIn Sports.

Galatasaray a urcat pe locul 2 în campionat, cu 38 de puncte, la un punct de liderul Bașakșehir. Kayserispor a coborât pe locul 6, cu 30 puncte, la egalitate cu Trabzonspor și Goztepe - adversarul lui Șumudică în următoarea etapă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel