Data publicării:

Patronatul Detectivilor Particulari din România a devenit membru al CNIPMMR

WhatsApp
Patronatul Detectivilor Particulari din România doreşte schimbarea legii care reglementează funcţionarea firmelor de detectivi şi adaptarea acesteia la condiţiile europene, a afirmat Constandin Sîrbu, preşedintele organizaţiei care a devenit luni membru al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

"Noi ne chinuim de câţiva ani să-i găsim pe acei parlamentari cu care să lucrăm la schimbarea acestei legi (Legea 329/2003 - n.r.) pentru că legea noastră din 2003 sigur trebuie adaptată la condiţiile europene. Noi suntem membri în Federaţia Internaţională a Asociaţiilor de Detectivi din Europa şi 14 societăţi din patronat în Asociaţia Mondială a Detectivilor Particulari care este înfiinţată în 1925. Sperăm să-i găsim pe acei parlamentari cu care să lucrăm, să avem o iniţiativă legislativă şi cărora să le prezentăm acele probleme pe care noi le avem şi societatea până la urmă le are", a declarat Sîrbu.

Potrivit acestuia, de la 1 septembrie 2019, actualul vicepreşedinte al patronatului, Dan Rusu, va fi preşedinte al Asociaţiei Mondiale a Detectivilor Particulari.

De asemenea, Sîrbu a precizat că patronatul a fost înfiinţat în 2010 la iniţiativa a 17 societăţi comerciale. În prezent, patronatul numără în jur de 50 de societăţi şi cabinete individuale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel