Patrick Mouratoglou a prefațat confruntarea dintre Halep și Collins
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Patrick Mouratoglou a prefațat confruntarea dintre Simona Halep și Danielle Collins.

Simona Halep și Danielle Collins se vor înfrunta, miercuri, după ora 17.00, în turul doi al turneului pe zgură de la Roma, transmis LIVE SCORE și pe dcnews.ro.

Bilanțul confruntărilor Simona Halep – Danielle Collins este 1-1. Românca s-a impus în 2014, la US Open, scor 6-7, 6-1, 6-2. Americanca a câștigat în 2021, la Montreal, scor 2-6, 6-4, 6-4.

Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a prefațat confruntarea cu Danielle Collins. „Cred că a fost dificil, din punct de vedere mental, meciul cu Alize Cornet, din mai multe motive. Unul dintre ele este că a pierdut împotriva ei la Australian Open, nu demult. Nu este ușor să joci împotriva unei jucătoare care te-a bătut, presiunea este mai mare, îți spui „această jucătoare știe cum să mă bată”. Nu a făcut un meci foarte bun, având în vedere ce poate să producă Simona. Dar nu ne pasă, pentru că a câștigat și ne pregătim pentru meciul următor. Collins este o jucătoare periculoasă, a jucat bine pe zgură în trecut, în special anul trecut la Roland Garros. Este foarte solidă, agresivă. Cu siguranță, Simona va trebui să arate cel mai bun tenis al ei. Zgura este extraordinară pentru Simona, e ceva special. Datorită calității de a se deplasa, este o jucătoare inteligentă, folosește bine unghiurile, efectul imprimat mingii. Cred că va câștiga, dacă va reuși să pună în practică acele calități", a spus Patrick Mouratoglou, citat de Digi Sport.

Amintim că Simona Halep a vorbit despre relaţia cu noul antrenor, Patrick Mouratoglou, după victoria cu Cori Gauff, din optimile WTA Madrid. „Cu Patrick am schimbat multe lucruri în rutina de turneu, dar au venit în mod natural. Nu m-am simțit presată și de aceea simt că nu e dificil să fac aceste schimbări. Parcă a fost mereu așa. Atmosferă bună, energie bună. El mă susține mult, fiindcă sunt o persoană emoțională, știe cum să-mi vorbească, cum să pună problema și să discutăm cum să rezolvăm dacă apare vreo situație deosebită. Pentru mine e dificil să mă încred, sunt o persoană introvertită, trebuie să mă simt confortabil ca să mă deschid, iar cu el așa e fost. Îmi apreciază jocul, felul în care sunt, este ușor să comunicăm, să discutăm prin ce trec în timpul meciurilor, după și înaintea lor.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel