Patriciu, cu executorii judecătorești la poartă. Imre îl execută silit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dinu patriciu interviu rtv
dinu patriciu interviu rtv

Dinu Patriciu este executat silit de Peter Imre, mai mulți executori judecătorești ajungând în această dimineață la reședința afaceristului din Snagov, dar acesta nu le-a permis accesul pe domeniu. Aceștia au plecat și au amenințat vă se vor întoarce cu poliția, scrie evz.ro.

Vecinii lui Dinu Patriciu spun că omul de afaceri ar fi părăsit domeniul.

Pe 23 ianuarie Peter Imre i-a cerut lui Dinu Patriciu suma de 80.000 de euro, se arată într-un dosar înregistrat la judecătoria Sectorului 1. Instanța a decis executarea silită a fostului patron Adevărul, fără cale de atac.

Omul de afaceri este executat silit și de alți foști parteneri de afaceri, dar și de o bancă.

La începutul lunii aprilie în anul 2010, Dinu Patriciu, pe atunci patron al cotidianului Adevărul, l-a numit în funcția de Director General al Adevarul Holding pe Peter L. Imre, după acesta fusese îndepărtat din funcţia de Corporate Affairs Manager la compania Philip Morris Patriciu l-a numit pe 1 aprilie 2010 în funcţia de Director General al Adevarul Holding pe Peter L. Imre, după acesta fusese îndepărtat din funcţia de Corporate Affairs Manager la compania Philip Morris. La sfârșitul anului trecut, Dinu Patriciu a vând trustul media omului de afaceri Cristi Burci, iar Adevărul Holding este condus în continuare de Peter Imre. Acesta din  urmă  susține că Patriciu i-ar datora 80.000 de euro în contul unui bilet la ordin. Pentru că această sumă nu a fost plătită, Imre a apelat la un executor judecătoresc, iar acesta a cerut încuviințarea executării silite sub toate formele, cererea fiind aprobată în luna martie de către Judecătoria Buftea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel