Pasul care ar putea face lumină în cazul BĂSESCU-BERCEA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O mișcare anunțată pentru zilele următoare ar putea face lumină în scandalul Băsescu-Bercea.

Serviciul de Protecție și Pază va trebui să predea Comisiei pentru apărare din Senat, până luni, un raport în care să arate dacă președintele Traian Băsescu a fost informat cu privire la situația familiei Anghel, scrie Agerpres.

Vezi și: George Maior, SRI: Traian Băsescu a fost INFORMAT despre cazul BERCEA. Nu am mai trimis informări din 2011, decât la Parchete

"Va fi trimis un raport, iar șeful SPP nu va fi invitat la Comisie. Raportul va fi întocmit pe baza solicitării Biroului Permanent. Acolo spunem să ne informeze dacă șeful statului a fost avizat cu privire la situația clanului sau familia Anghel, că Bercea Mondial a devenit după aceea", a declarat, marți, senatorul PSD Ilie Sârbu, la finalul ședinței Comisiei de apărare.

Președintele Comisiei, Corneliu Dobrițoiu, a spus că în baza raportului, dacă trebuie clarificate unele aspecte, directorul SPP ar putea fi intervievat.

"Dacă în baza raportului SPP este necesar să clarificăm unele aspecte care sunt prevăzute în raport prin intervievarea directorului SPP, o vom face. Am solicitat acest raport până luni, la ora 12:00. Raportul respectiv va fi multiplicat și distribuit membrilor Comisiei, în așa fel încât miercuri, când vom avea o nouă Comisie, o nouă reuniune a Comisiei de apărare, să putem discuta și să dăm un vot în cunoștință de cauză", a spus Corneliu Dobrițoiu.

Citește și: Traian Băsescu ȘTIA? Dezvăluirea făcută de SRI în CSAT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel