Data actualizării:
Data publicării:

"Păstrăm puțin ca să avem și la autopsie!" Doina Teodoru se plânge de iubitul ei, Cătălin Scărlătescu: "Comentează peste tot..."

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Doina Teodoru a dat din casă și a povestit ce face Cătălin Scărlătescu de fiecare dată când merg la restaurant.

"Comentează peste tot, chiar și aici, în București! Mie îmi place să experimentez. Dacă s-a deschis un restaurant mai inedit, zic: "Hai să mergem și noi să vedem cum e!". Îmi spune: "Ia să văd și eu meniul! Pe bune, tu l-ai citit?". Ce contează? Mergem și noi! L-am dus zilele trecute la un restaurant chinezesc, am făcut și un story pe Instagram.

Spunea: "Ce e asta? Ridiche murată? Tu vrei să mănânci așa ceva? Mănâncă, dragă, tu! Mănâncă! Păstrăm puțin ca să avem și la autopsie!". Da, cu chiu, cu vai, reușesc să îl scot! În vacanțe ne place foarte mult să mâncăm de pe stradă, acolo vezi mâncarea adevărată! Mai mergem și în restaurante, dar ne place să măncâm ce mănâncă localnicii!", a declarat Doina Teodoru pentru ego.ro

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, la America Express / Sursa foto: Facebook Doina Teodoru

"Plecăm din București și prima destinație este Singapore"

Cei doi sunt gata de vacanță, iar prima oprire se pare că va fi în Singapore.

"Plecăm undeva la cald, așa ne-am hotărât. Nu știu ce o să facem exact! Plecăm din București și prima destinație este Singapore. Acolo o să ne întâlnim cu niște prieteni pe o insulă micuță. De acolo nu știu ce facem, dar este OK, important este că suntem în vacanță, în rest nu mai contează! Dacă vreau să mai și facem ceva, să mai vedem ceva, eu trebuie să mă ocup, să organizez! Dar este OK, îi place această postură!”, a mai spus actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel