Pastor din Suceava, trimis în judecată pentru viol, agresiune sexuală și rele tratamente față de copii
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 11 aug 2020, 13:03
WhatsApp
Un pastor neoprotestant din Suceava a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru viol, agresiune sexuală și rele tratamente. Constantin este tatăl a opt copii. 

Constantin P., un pastor neoprotestant din satul Valea Bourei, comuna Dolhești, este trimis în judecată pentru acuzații tulburătoare.  Bărbatul este tatăl a opt copii, din care cinci minori.

„În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în perioada 2014 – iulie 2020 a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică şi verbală asupra a cinci dintre copiii săi minori, patru de sex feminin şi unul de sex masculin, cărora le aplica lovituri cu corpuri contondente, îi supunea la pedepse şi activităţi grele de gospodărie - uneori şi pe timp de noapte şi ploaie, le aplica corecţii prin privare de hrană, punându-le astfel în primejdie gravă dezvoltarea fizică. De asemenea, în aceeaşi perioadă, în contextul stării de teroare pe care a creat-o în familie, prin constrângere fizică constând în acţiuni de lovire şi ameninţări cu acte de violenţă, a întreţinut în mod repetat raporturi sexuale cu una din fiicele sale minore, precum şi acte de natură sexuală cu aceasta şi cu celelalte trei fiice”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, conform monitorulsv.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?