Data publicării:

Pastor din Suceava, trimis în judecată pentru viol, agresiune sexuală și rele tratamente față de copii

Autor: Andrada Oana | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un pastor neoprotestant din Suceava a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru viol, agresiune sexuală și rele tratamente. Constantin este tatăl a opt copii. 

Constantin P., un pastor neoprotestant din satul Valea Bourei, comuna Dolhești, este trimis în judecată pentru acuzații tulburătoare.  Bărbatul este tatăl a opt copii, din care cinci minori.

„În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în perioada 2014 – iulie 2020 a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică şi verbală asupra a cinci dintre copiii săi minori, patru de sex feminin şi unul de sex masculin, cărora le aplica lovituri cu corpuri contondente, îi supunea la pedepse şi activităţi grele de gospodărie - uneori şi pe timp de noapte şi ploaie, le aplica corecţii prin privare de hrană, punându-le astfel în primejdie gravă dezvoltarea fizică. De asemenea, în aceeaşi perioadă, în contextul stării de teroare pe care a creat-o în familie, prin constrângere fizică constând în acţiuni de lovire şi ameninţări cu acte de violenţă, a întreţinut în mod repetat raporturi sexuale cu una din fiicele sale minore, precum şi acte de natură sexuală cu aceasta şi cu celelalte trei fiice”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, conform monitorulsv.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel