Data actualizării:
Data publicării:

Paste gustoase, ca la restaurant, gata în 20 de minute. Secretul bucătarilor a fost dezvăluit

Autor: Nicoleta Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Paste gustoase, ca la restaurant, gata în 20 de minute. Secretul bucătarilor a fost dezvăluit. Sursa foto: freepik.com
Paste gustoase, ca la restaurant, gata în 20 de minute. Secretul bucătarilor a fost dezvăluit. Sursa foto: freepik.com

Bucătarii din restaurante sunt renumiți pentru talentul lor de a găti paste extrem de gustoase. 

Îți dezvăluim o rețetă ușoară pentru paste delicioase cu sos de roșii. Sunt atâte de bune, încât toată familia va cere o porție în plus.

Ingredientele de care ai nevoie:

300 grame de piept de pui,

200 grame de paste de soiuri tari,

2 roșii mari,

1 lingură de pastă de tomate, diluată cu 200 ml apă,

3 linguri de smântână,

1 ceapă mică,

1 cățel de usturoi,

ulei, sare, piper - după gust,

parmezan sau altă brânză.

 

Rețeta, pas cu pas

 

Crestează ușor roșiile și pune-le în apă clocotită pentru 5 minute. Ceapa și usturoiul de toacă. Carnea se taie bucăți medii și se condimentează cu sare și piper. Decojește roșiile și toacă-le.

Cinci ingrediente pe care trebuie să le ai în cămară: poți pregăti un număr infinit de rețete din ele

Pastele se pun la fier. În același timp poți pregăti sosul. Carnea de pui de pune la prăjit în ulei încins. Se adaugă adaugă ceapa și se prăjește până devine transparentă. În continuare adaugă roșiile tocate, usturoiul. Condimentează cu sare și amestecă. Gătește, sub capac, 10 minute.

Tartă dulce din resturi de pâine: se face în cinci minute și este foarte bună

Se adaugă apoi pasta de roșii, diluată în apă. Urmează smântâna și verdeața preferată. Acum este momentul să scoți pastele din apă și să le adaugă în sos. Nu uita să mai adaugi 200 de grame de apa în care au fiert pastele. Fierbe totul circa 5 minute.

Cordon bleu de vinete: rețeta se face în tigaie și este gata în 5 minute!

Secretul acestui fel de mâncare este adăugarea în sos a apei în care au fost gătite pastele. În acest fel, vei obține o mâncare cu un gust bogat, iar pastele nu vor fi uscate.

La final, adaugă în paste parmezan sau altă brânză din belșug. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel