Paște 2022. Mihai Morar, despre marea împăcare: Acesta e cel mai periculos război
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Foto Facebook Mihai Morar
Foto Facebook Mihai Morar
În așteptarea Sărbătorilor Pascale, cu toții căutăm un strop de liniște și de lumină. 

Este o perioadă în care încercăm să ne îndepărtăm de tumultul vieții, să fim mai buni și să iertăm mai ușor. Totuși, chiar și acum, să ne iertăm pe noi înșine se poate dovedi o provocare peste puterile noastre.
 
Pentru a reuși cu adevărat să ne împăcăm cu noi, avem nevoie de îndrumarea unui prieten înțelept sau de o carte în care să ne putem regăsi. Împăcarea cu tine însuți este o astfel de carte, un îndemn la iubire, pace și iertare, care a ajuns deja în inimile a zeci de mii de cititori. Dintre aceștia nu putea lipsi Mihai Morar, cunoscutul om de radio care a semnat alături de Părintele Necula volumul Despre sensul vieții.
 
Mihai Morar este un cititor implicat care transpune cu ușurință impresiile sale de lectură în cuvinte simple și pline de emoție. De aceea, ne-am dorit să împărtășim cu toți cititorii noștri mesajul său:  
 
„Cel mai periculos război este cel cu noi înșine. Așa că, înainte de împăcarea cu orice și cu oricine, este nevoie de împăcarea cu sine. Este împăcarea cu tine însuți.
 
Doi Părinți, din biserici diferite, dar nu din tabere diferite, se așază la aceeași masă. Doi Părinți care se așază în paginile aceleiași cărți. Doi Părinți cu voci puternice pe care îi îndrăgesc nespus: Părintele Necula și Părintele Doboș formează împreună o inimă. Cartea aceasta este inima de care avem nevoie fiecare dintre noi pentru a ne crește stima de sine, pentru împăcarea cu noi înșine.
 
În lumea aceasta, în care până și noi adulții ne purtăm ca niște copii, avem nevoie mai mult decât oricând de vocile Părinților. Așa că mulțumesc, Părinte Necula! Mulțumesc, Părinte Doboș, pentru această carte, care este ca o inimă, cât o inimă, o singură inimă!” – Mihai Morar
 
Exemplarele din Împăcarea cu tine însuți comandate astăzi vor sosi înaintea Sărbătorilor de Paști pentru ca fiecare cititor să se poată bucura în tihnă de înțelepciunea ascunsă dincolo de cuvintele simple ale celor doi autori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel