Data publicării:

Pasărea Rock, super concert la Timișoara. Nu-l rata! / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Josef Kappl, compozitor, vocalist, membru al trupei Pasărea Rock, a fost invitat la DC News unde a vorbit despre concertul pe care trupa Pasărea Rock îl va susține la Timișoara mâine, 1 august, cu ocazia sărbătoririi zilei municipiului. 

Începând de mâine, 1 august, Timişoara va îmbrăca haine de sărbătoare deoarece se aniversează împlinirea a 104 de când trupele române au intrat în oraș și a fost instaurată administrația românească. 

„Următorul spectacol e tot în formula asta, însă cu încă doi, Lipan Țăndărică, Kappl, Baniciu și Nicu Patoi care cântă și la Ștefan Bănică, însă e un membru de neînlocuit în proiectele noastre, este un muzician extraordinar, ne-am și împrietenit pentru că e un caracter deosebit. În afară de faptul că e un chitarist de mare nivel, e un om deosebit.

La Timișoara cântăm de Ziua Timișoarei, la 1 august, marți, cu orchestra simfonică. Eu am făcut la aproape toate piesele aranjamente orchestrale și acolo ne-au rugat să facem acest proiect cu orchestra simfonică.

În afară de noi patru, mai am și pe ceilalți doi colegi Narcis Tran și Codruț Croitoru la voci și chitară cu 12 corzi, și cu Nicu Patoi și Ovidiu am și proiectul Meșterii Rock.”, a spus Josef Kappl la DC News.

 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel