Pasager într-un avion pe ruta Katowice - Antalya, salvat de medicii aeroportului Otopeni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Medicii de pe Aeroprotul Internațional Henri Coandă din București au salvat viața unui pasager de 66 de ani.

Serviciul de Asistenţă Medicală al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a reuşit să intervină cu succes şi să salveze viaţa unui pasager în vârstă de 66 de ani, informează reprezentanţii aeroportului. Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Corendon Airlines, care efectua un zbor pe pe ruta Katowice (Polonia) - Antalya (Turcia). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 07:45.

Echipa Serviciului de Asistenţă Medicală a aeroportului a reuşit să stabilizeze pasagerul cu afecţiuni cardiace, după aproximativ 30 minute de la aterizare. Pasagerul a fost transportat în stare stabilă la Spitalul Elias din Bucureşti. Aeronava companiei aeriene Corendon Airlines a decolat de pe AIHCB la ora 09:00, continuându-şi cursa către Antalya.

Zboruri anulate: Cum îți poți recupera banii deja plătiți pentru biletele de avion

Zborurile anulate au devenit deja ”regulă” pentru unele companii low-cost. Scandalurile iscate de pe urma obligațiilor neîndeplinite au făcut primele pagini ale presei, iar românii și-au relatat experiențele neplăcute avute cu diferite companii de zbor. 

În tot acest conflict, băncile pot interveni pentru a-i proteja pe clienți prin intermediul unui mecanism de blocare al banilor sau printr-o dispută bancară. Astfel, cei care doresc să achiziționeze un bilet de avion pot beneficia în prezent de anumite măsuri de protecție. 

Procedura unei bănci de a recupera banii din urma unui zbor anulat

În această privință, la ING există posibilitatea de a deschide o procedură de dispută bancară prin care banii pot fi recuperați. 

”Venim în ajutorul clienților ING Bank România, care sunt puși în situația de a solicită refuzuri la plată, ca urmare a anulării zborurilor din ultima perioadă, cu pașii ce trebuie urmați în vederea gestionării corecte a acestor solicitări. Menționăm că momentan poziția comerciantului cu privire la modul de gestionare a retururilor necesare nu este una clară, acest lucru având impact asupra inițierii unei dispute bancare.

Citește restul aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel